Bok analog fotografering med film för nybörjare

bok analog fotograferingKlicka för att läsa mer och köpa boken

 

Bok analog fotografering med film

Jag vill dela med mig av min passion kring analog fotografering – det här är boken som jag önskar att jag själv hade tillgång till när jag stapplande började fotografera analogt igen efter många års uppehåll. Jag har länge älskat filmlooken, det var det som fick mig att gå över till och bli en “hybrid fotograf”. Den tidlösa känslan, fantastiska färgerna (och hudtoner!) och arbetsprocessen är väldigt speciell vid analog fotografering med film. När du får tillbaka dina första scans från labbet så kommer du att förstå vad jag menar. Denna bok vänder sig till dig som är nyfiken på den analoga världen. Jag hoppas att du kommer känna ett förälskat lyckorus precis som jag gjorde och fortfarande gör. Det är något speciellt med film och analoga kameror och dess arbetssätt. Låt oss tillsammans bevara denna fantastiska konstform.