GALLERIES

    Boudoir fotografering

    Boudoir fotograferingBoudoir fotograferingBoudoir fotograferingBoudoir fotograferingBoudoir fotograferingBoudoir fotograferingBoudoir fotograferingBoudoir fotograferingBoudoir fotograferingBoudoir fotografering

    Boudoir fotografering

    Boudoir fotografering – Det är något särskilt med boudoir, även kallad morgongåva. Ge en vacker box med sensuella bilder på dig själv efter fotograferingen som en gåva till din blivande på bröllopsdagens morgon eller varför inte bara för din egen skull. Perfekt även att ge bort som en möhippepresent!

    När jag gjorde min egna boudoir fotografering var jag nervös men väl på plats var det en jättekul upplevelse, inte alls obekvämt och när jag fick resultatet kände jag att de här bilderna kommer jag titta tillbaka på under en lång tid. En riktig egoboost. Precis så vill jag att du också ska känna under din boudoir fotografering, spänd förväntan för att sen känna wow! Det är min uppgift som fotograf att få dig avslappnad och jag jobbar med ljus, vinklar och skärpedjup för att ta fram dina vackraste sidor.

    Vi fotograferar i min studio eller ett hotellrum. Med härlig musik och skön stämning skapar vi tillsammans bilder gjorda att njuta av. Bilderna är sensuella, ljuva, ibland lite utmanande men alltid smakfulla och smickrande, du ska hela tiden känna dig bekväm och vacker. Det blir många detaljbilder och med kort skärpedjup lägger vi fokus på olika delar. De allra flesta väljer att få sina bilder i svartvitt men det väljer du själv.

    Dina bilder trycks på tjockt syrafritt konstpapper av bästa kvalité. Med högsta möjliga kvalité framhävs dina fotografier och känslan går inte att jämföra med vanliga fotokopior. Beständigheten på dessa utskrifter är mer än 70 år, det allra bästa färgfotopapperet håller 35-40 år under samma förhållanden. Monterade på en tjock passepartout med bakplatta blir de något extra för mottagaren att njuta av, oavsett om du vill ha vackra bilder för din egen skull eller för att ge bort.

    Läs mer om boudoir fotografering hos mig här.

    Carmencita Filmlab i Spanien hjälper mig framkalla de vackra porträtten till mina boudoirkunder.

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    BRÖLLOP- OCH PORTRÄTTFOTOGRAF

    Studio i Täby, Stockholm

    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.


    Mer om mig.


    Nyhetsbrev
    Bröllopsfotograf Stockholm Mitt första bröllop fotograferade jag 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

    Mer info om barn- och familjefotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140