Boudoir morgongåva Stockholm

8 september, 2017

Boudoir morgongåva Stockholm. Det är något särskilt med boudoir, även kallad morgongåva. Ge en vacker box med sensuella bilder på dig själv som en gåva till din blivande på bröllopsdagens morgon eller varför inte bara för din egen skull. Perfekt även att ge bort som en möhippepresent!

När jag gjorde min egna boudoir fotografering var jag nervös men väl på plats var det en jättekul upplevelse, inte alls obekvämt och när jag ck resultatet kände jag att de här bilderna kommer jag titta tillbaka på under en lång tid. En riktig egoboost. Precis så vill jag att du också ska känna, spänd förväntan för att sen känna wow! Det är min uppgift som fotograf att få dig avslappnad och jag jobbar med ljus, vinklar och skärpedjup för att ta fram dina vackraste sidor.

Vi fotograferar i min studio eller ett nt hotellrum. Med härlig musik och skön stämning skapar vi tillsammans bilder gjorda att njuta av. Bilderna är sensuella, ljuva, ibland lite utmanande men alltid smakfulla och smickrande, du ska hela tiden känna dig bekväm och vacker. Det blir många detaljbilder och med kort skärpedjup lägger vi fokus på olika delar. De allra esta väljer att få sina bilder i svartvitt men det väljer du själv.

Här är några bilder på vackra Emma, med mitt nya exklusiva koncept där styling i form av blommor, trycksaker och hotellrum ingår<3 boudoir-stockholmboudoir-stockholmboudoir-stockholmboudoir-stockholmboudoir-stockholmboudoir-stockholmboudoir-stockholmboudoir-stockholmboudoir-stockholmboudoir-stockholmboudoir-stockholmboudoir-stockholmboudoir-stockholmboudoir-stockholmboudoir-stockholmboudoir-stockholm

SHARE THIS STORY