Bröllop Elfsviks Herrgård Lidingö

30 juni, 2018

Bröllop Elfsviks Herrgård Lidingö

Caroline och Jakob hade sitt bröllop på Elfsviks Herrgård på Lidingö en underbar junidag. Vi hade first looken vid hotellets vackra byggnad precis nere vid vattnet där svanarna simmade förbi, svårslaget! Vigsel var i Lidingö kyrka, premiär för mig och så fin. Jag älskar när man kan fota ovanifrån, både på gästerna och för att få fina översiktsbilder. Normalt sett fotograferar jag även middagen och festen men denna dag uteblev det, men jag hann kika in på dukningen innan jag åkte och såg hur fint de hade gjort med lavendel som var temat för dagen.

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG