Bröllop Eric Ericsonhallen Stockholm

5 maj, 2024

Bröllop Eric Ericsonhallen Stockholm

TEAM

Vigselplats Eric Ericsonhallen
Koordinering, design och blommor Avení Events
Fotograf Brandwold Photography (Second for Cecelina Tornberg)
Middagslokal Grand Hôtel Stockholm

Your Narrative blog will appear here, click preview to see it live.
For any issues click here

Bröllop Eric Ericsonhallen Stockholm

Eric Ericsonhallen på Skeppsholmen är “kyrkan som inte är en kyrka”, högt beläget med möjlighet att transportera era gäster med båt för en härlig skärgårdstur innan eller efter vigseln. Med sitt centrala läge är Eric Ericsonhallen populär plats för bröllop för brudpar som har internationella gäster, som får uppleva Stockholm city.

Om Eric Ericsonhallen, fd Skeppsholmskyrkan

Skeppsholmskyrkan, även känd som Carl Johans kyrka, är en ikonisk byggnad i Stockholm med en rik historia. Invigd 1842 och uppförd i nyantik stil med influenser från det antika Pantheon i Rom. År 2001 genomgick Skeppsholmskyrkan en förändring när den avsakraliserades, vilket innebar att den inte längre användes som en plats för religiösa ceremonier. 2009 genomfördes en renovering av Skeppsholmskyrkan, då Eric Ericsonhallen fick en ny identitet. Under renoveringen togs de fasta kyrkbänkarna bort, vilket öppnade upp utrymmet och gjorde det mer anpassningsbart för olika evenemang och sammanhang. Denna omvandling till en mer mångsidig och flexibel plats har gjort Eric Ericsonhallen till en populär destination för konserter, kulturella evenemang och bröllop.

SHARE THIS STORY

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG