GALLERIES

    Bröllop Höganloft Hestra

    Bröllop Höganloft Hestra

    Bröllop Höganloft Hestra, bröllopsfotograf Hestra Småland.

    Bröllop Höganloft HestraBröllop ToftaholmBröllop ToftaholmBröllop ToftaholmBröllop ToftaholmBröllopsfotograf ToftaholmBröllopsfotograf ToftaholmBröllopsfotograf ToftaholmBröllop ToftaholmBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft Hestra

    Bröllop Höganloft Hestra. Viktor spelar i svenska fotbollslandslaget men just nu bor han och Julia i Krasnodar, Ryssland tack vare fotbollskarriären. Ursprungligen är han och Julia från Småland, där de valde att ha sitt bröllop. För ett par år sedan fotograferade jag Julias brors bröllop på samma plats så det var så kul att komma tillbaka, men den här gången i en annan kyrka. Hela familjen är så gulliga och jordnära, vilket präglade hela dagen, avslappnad atmosfär och många skratt.

    Förmiddagens stillsamma väder skiftade snabbt och förvandlades till starka vindar med kraftigt regn under eftermiddagen, men det förändrade inte den fantastiska stämningen som alla hade. Många oroar sig för dåligt väder under deras bröllopsdag och visst är det härligt med varmt solsken men det löser sig alltid oavsett väder. Mingel går att flytta inomhus och med en duktig stylist hålls håret på plats 🙂

    Jag är så imponerad av Julia som hade planerat hela dagen och all logistik själv och hon hade verkligen skapat en härlig dag fylld med kärlek. De hade flera personliga inslag under dagen. Varje gång Viktor vinner en fotbollsmatch går de ut för att äta vinnarglass, så naturligtvis hade de en glassbil som serverade alla efter vigseln!

    Koordinationen av färger var sofistikerad, brudtärnornas klänningar matchade perfekt med de vackra buketterna. Middagen hade många roliga tal och jag tror att vi alla skrattade tills vi grät. I slutet av kvällen kom en överraskningsgäst – Daniel Adams Ray, som fick det redan vibrerande dansgolvet att lyfta ytterligare en nivå. Stort tack Julia och Viktor, för en helt fantastisk dag!

    Leverantörer:
    Fotograf: Brandwold Photography
    Herrgård förberedelse: Toftaholm Herrgård
    Middag lokal: Isaberg
    Hår: Thelander & ek i Värnamo
    Smink: Elisabeth Blomkvist
    Klänning: Pronovias
    Ring: Fahlströms
    Skor brud: Jimmy Choo
    Kostym: Oscar Jacobson
    Skor brudgum: Loake
    Skjorta: Stenströms
    Fluga: Granqvist
    Blommor: Anna Elwing
    Tryck: Julia Cedercrantz
    Videograf: Gustav Torstensson
    Liveband vigsel och middag: Banditerna
    Liveband kväll: Kapellmästare Stefan Olsson med band
    Artist: Daniel Adams Ray

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    BRÖLLOP- OCH PORTRÄTTFOTOGRAF

    Studio i Täby, Stockholm

    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.


    Mer om mig.


    Nyhetsbrev
    Bröllopsfotograf Stockholm Mitt första bröllop fotograferade jag 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

    Mer info om barn- och familjefotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier