Bröllop Höganloft Hestra

15 november, 2019

Bröllop Höganloft Hestra

Bröllop Höganloft Hestra, bröllopsfotograf Hestra Småland.

Bröllop Höganloft HestraBröllop ToftaholmBröllop ToftaholmBröllop ToftaholmBröllop ToftaholmBröllopsfotograf ToftaholmBröllopsfotograf ToftaholmBröllopsfotograf ToftaholmBröllop ToftaholmBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft HestraBröllop Höganloft Hestra

Bröllop Höganloft Hestra. Viktor spelar i svenska fotbollslandslaget men just nu bor han och Julia i Krasnodar, Ryssland tack vare fotbollskarriären. Ursprungligen är han och Julia från Småland, där de valde att ha sitt bröllop. För ett par år sedan fotograferade jag Julias brors bröllop på samma plats så det var så kul att komma tillbaka, men den här gången i en annan kyrka. Hela familjen är så gulliga och jordnära, vilket präglade hela dagen, avslappnad atmosfär och många skratt.

Förmiddagens stillsamma väder skiftade snabbt och förvandlades till starka vindar med kraftigt regn under eftermiddagen, men det förändrade inte den fantastiska stämningen som alla hade. Många oroar sig för dåligt väder under deras bröllopsdag och visst är det härligt med varmt solsken men det löser sig alltid oavsett väder. Mingel går att flytta inomhus och med en duktig stylist hålls håret på plats 🙂

Jag är så imponerad av Julia som hade planerat hela dagen och all logistik själv och hon hade verkligen skapat en härlig dag fylld med kärlek. De hade flera personliga inslag under dagen. Varje gång Viktor vinner en fotbollsmatch går de ut för att äta vinnarglass, så naturligtvis hade de en glassbil som serverade alla efter vigseln!

Koordinationen av färger var sofistikerad, brudtärnornas klänningar matchade perfekt med de vackra buketterna. Middagen hade många roliga tal och jag tror att vi alla skrattade tills vi grät. I slutet av kvällen kom en överraskningsgäst – Daniel Adams Ray, som fick det redan vibrerande dansgolvet att lyfta ytterligare en nivå. Stort tack Julia och Viktor, för en helt fantastisk dag!

Leverantörer:
Fotograf: Brandwold Photography
Herrgård förberedelse: Toftaholm Herrgård
Middag lokal: Isaberg
Hår: Thelander & ek i Värnamo
Smink: Elisabeth Blomkvist
Klänning: Pronovias
Ring: Fahlströms
Skor brud: Jimmy Choo
Kostym: Oscar Jacobson
Skor brudgum: Loake
Skjorta: Stenströms
Fluga: Granqvist
Blommor: Anna Elwing
Tryck: Julia Cedercrantz
Videograf: Gustav Torstensson
Liveband vigsel och middag: Banditerna
Liveband kväll: Kapellmästare Stefan Olsson med band
Artist: Daniel Adams Ray

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG