Bröllop Noors slott

5 maj, 2024

Your Narrative blog will appear here, click preview to see it live.
For any issues click here

Bröllop Noors slott, ett mysigt och intimt träslott från 1600-talet nära Stockholm, Uppsala och Arlanda. Med sin vackra slottspark och 25 rum är det platsen för det lite mindre sällskapet. Om ni inte har behov av fullt så många övernattande gäster, så rymmer sommerloungen 130 sittande gäster.

Bon Viola skapade en sofistikerad och vacker bröllopsdesign i Noors slotts nya sommarlounge som jag fick föreviga. Det som slog mig, utöver den avskilda och trevliga omgivningen, var personalens härliga service. Deras varma bemötande och genuina vilja att prestera sitt allra bästa för brudparet satte avtryck hos mig.

Designteamet bakom bröllop Noors slott

Anna och Alicia är kreatörerna bakom Bon Viola, bröllopskoordinatorer, designers och florister, som tillsammans skapar en fantastisk helhet åt sina kunder. Detta bröllop på Noors slott var inget undantag, älskar hur de tänker på alla detaljer! Bon Viola utgår från Stockholm men har möjlighet att hjälpa er i hela Europa och jag kan varmt rekommendera dom om ni vill ha det lilla extra.

Bröllopsfotograf

Jag har arbetat som bröllopsfotograf i Stockholm sedan 2008 och skulle gärna fotografera ert bröllop på Noors slott. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Mitt mål med mitt arbete som bröllopsfotograf är att blanda fotojournalistik med ett formgivarperspektiv. Mina bröllopsfotografier är ljusa, romantiska och genuina. Älskar motljus och sobra färger i kombination med avskalade bakgrunder och varma uttryck. Läs mer här.

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG