Bröllop Såstaholm, Täby

4 mars, 2019

Bröllop på Såstaholm i Täby, norr om Stockholm. Anders och Sara gifte sig i Täby kyrka en septemberdag. Hela brudföljet var otroligt snyggt färgmatchat i marinblått till Saras vackra spetsklänning. Blev extra förtjust i deras trycksaker, med min bakgrund som grafisk formgivare blir jag alltid lite extra exalterad när mycket omtanke ligger bakom sådana detaljer. Innan vigsel fotograferade vi porträtten på Såstaholm, där festen sedan hölls. Om ni letar efter en herrgård med lantliga miljöer som ändå ligger nära Stockholm city, kika på Såstaholm. Det finns flera vackra kyrkor i närheten men Såstaholm erbjuder också vigselplats nere vid vattnet bland björkarna. Anders och Sara hade sitt mingel på terrassen på baksidan, som har utsikt över Vallentunasjön. En middag med tårfyllda men framförallt roliga tal efterföljdes av galet party. Såstaholm har en utklädnadslokal, så när de kostymerna kom fram blev det riktigt skön stämning! Tack Anders och Sara för att jag fick vara med på er fantastiska dag.

Bröllop Såstaholm, Täby

Nyfiken på fler bröllop? Kika in min portfolio eller gör en bokningsförfrågan.

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG