GALLERIES

    Bröllop Såstaholm, Täby

    Bröllop på Såstaholm i Täby, norr om Stockholm. Anders och Sara gifte sig i Täby kyrka en septemberdag. Hela brudföljet var otroligt snyggt färgmatchat i marinblått till Saras vackra spetsklänning. Blev extra förtjust i deras trycksaker, med min bakgrund som grafisk formgivare blir jag alltid lite extra exalterad när mycket omtanke ligger bakom sådana detaljer. Innan vigsel fotograferade vi porträtten på Såstaholm, där festen sedan hölls. Om ni letar efter en herrgård med lantliga miljöer som ändå ligger nära Stockholm city, kika på Såstaholm. Det finns flera vackra kyrkor i närheten men Såstaholm erbjuder också vigselplats nere vid vattnet bland björkarna. Anders och Sara hade sitt mingel på terrassen på baksidan, som har utsikt över Vallentunasjön. En middag med tårfyllda men framförallt roliga tal efterföljdes av galet party. Såstaholm har en utklädnadslokal, så när de kostymerna kom fram blev det riktigt skön stämning! Tack Anders och Sara för att jag fick vara med på er fantastiska dag.

    Bröllop Såstaholm, Täby

    Nyfiken på fler bröllop? Kika in min portfolio eller gör en bokningsförfrågan.

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    BRÖLLOP- OCH PORTRÄTTFOTOGRAF

    Studio i Täby, Stockholm

    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.


    Mer om mig.


    Nyhetsbrev
    Bröllopsfotograf Stockholm Mitt första bröllop fotograferade jag 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

    Mer info om barn- och familjefotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140