GALLERIES

    Bröllopsfotograf Helsingfors

    Bröllopsfotograf Helsingfors

    En otroligt rolig fotografering med väldigt talangfulla kreatörer. Jag älskar att göra stylade fotograferingar, dels för att kunna ge inspiration till mina brudpar men också för att utmana mig själv med att förfina min fotografering. Hitta nya vinklar, testa nya utsnitt, arbeta med nya leverantörer.

    Publicerad på Amber & Muse, fine art wedding blog.

    Wedding photographer Helsinki Wedding photographer Helsinki Bröllopsfotograf Helsingfors Bröllopsfotograf Helsingfors Bröllopsfotograf Helsingfors Wedding photographer Helsinki Bröllopsfotograf Helsingfors Bröllopsfotograf Helsingfors Bröllopsfotograf Helsingfors Wedding photographer HelsinkiBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsWedding photographer Helsinki

    Om fotograferingen

    Skandinavisk ljus inspiration fotograferat av en bröllopsfotograf i Helsingfors. Om du letar efter en bröllopsfotograf Helsingfors och vill ha inspiration på stilren design, har denna fotografering allt – den subtila färgpaletten är något för alla pastellälskare! Skandinavien är känd för sin rena, minimalistiska stil med långa vintrar. Vi ville uppnå ett inspirerande galleri med ton av blått, vitt och guld, som ägde rum utanför Helsingfors, Finland vid Hirvihaarankartano. Alla involverade leverantörer och designers kommer från Finland, för att lyfta fram lokala samarbetspartners och ha samma känsla genom alla detaljer.

    Bröllopsfotograf i Helsingfors: tips på leverantörer

    Mevent Weddings skapade en unik, drömmig och ljus design med fantastiska blomkreationer, som tillförde en fantastisk dimension till fotograferingen, som Brandwold Photography fotograferade. Balansen mellan enkelhet och kreativitet från Kalligrafi Studio gjorde att trycksakerna kom fram på ett vackert sett och bjöd på en härlig mix på papper, färg och transparens.

    Den vackra modellen bär en klänning från Katri Niskanen, en av Finlands mest upcoming kläddesigner. Enkelheten i klänningens linjer ger den en klassisk och avancerad känsla som ger stort utrymme för accessoarer, här från Annette Tillander. Jag är extra förtjust i den eleganta håruppsättningen och smakfulla make upen från Rudneva Beauty. Tårtans färger, textur och effekter var inspirerad av naturen, skapad av Say It By A Cake. 

    Allt samverkar tillsammans för att visa vad klassisk Skandinavisk design står för.

    Boka mig som bröllopsfotograf

    Jag är yrkesverksam porträtt- och bröllopsfotograf, har fotograferat bröllop sedan 2008. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket, certifierad av Federation of European Photographers, nominerad till Europas bästa bröllopsfotograf, innehar ett flertal hederspris och bronspoäng från SM i porträttfotografering och har blivit publicerad på flertalet internationella bloggar. Intresserad av att veta mer om mina bröllopspaket? Klicka här för att läsa mer om vad jag erbjuder och vad som ingår.

    Vendors
    Photographer: @brandwold
    Style and direction: @camillabloom
    Wedding design and florals: @meventweddings
    Cake: @say_it_with_a_cake
    Muah: @rudneva.beauty
    Dress: @katriniskanenbridal
    Suit: @turo1938
    Stationary: @kalligrafiastudio
    Venue: @hirvihaarankartano
    Ceramics: @tuiaskeramiikka
    Jewerly: @annettetillander
    Cutlery, trays: @vidainterior.fi
    Models: @azzurromodels @_alinachu @cassechristian

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    BRÖLLOP- OCH PORTRÄTTFOTOGRAF

    Studio i Täby, Stockholm

    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.


    Mer om mig.


    Nyhetsbrev
    Bröllopsfotograf Stockholm Mitt första bröllop fotograferade jag 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

    Mer info om barn- och familjefotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140