Bröllopsfotograf Helsingfors

1 maj, 2020

Bröllopsfotograf Helsingfors

En otroligt rolig fotografering med väldigt talangfulla kreatörer. Jag älskar att göra stylade fotograferingar, dels för att kunna ge inspiration till mina brudpar men också för att utmana mig själv med att förfina min fotografering. Hitta nya vinklar, testa nya utsnitt, arbeta med nya leverantörer.

Publicerad på Amber & Muse, fine art wedding blog.

Wedding photographer Helsinki Wedding photographer Helsinki Bröllopsfotograf Helsingfors Bröllopsfotograf Helsingfors Bröllopsfotograf Helsingfors Wedding photographer Helsinki Bröllopsfotograf Helsingfors Bröllopsfotograf Helsingfors Bröllopsfotograf Helsingfors Wedding photographer HelsinkiBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsBröllopsfotograf HelsingforsWedding photographer Helsinki

Om fotograferingen

Skandinavisk ljus inspiration fotograferat av en bröllopsfotograf i Helsingfors. Om du letar efter en bröllopsfotograf Helsingfors och vill ha inspiration på stilren design, har denna fotografering allt – den subtila färgpaletten är något för alla pastellälskare! Skandinavien är känd för sin rena, minimalistiska stil med långa vintrar. Vi ville uppnå ett inspirerande galleri med ton av blått, vitt och guld, som ägde rum utanför Helsingfors, Finland vid Hirvihaarankartano. Alla involverade leverantörer och designers kommer från Finland, för att lyfta fram lokala samarbetspartners och ha samma känsla genom alla detaljer.

Bröllopsfotograf i Helsingfors: tips på leverantörer

Mevent Weddings skapade en unik, drömmig och ljus design med fantastiska blomkreationer, som tillförde en fantastisk dimension till fotograferingen, som Brandwold Photography fotograferade. Balansen mellan enkelhet och kreativitet från Kalligrafi Studio gjorde att trycksakerna kom fram på ett vackert sett och bjöd på en härlig mix på papper, färg och transparens.

Den vackra modellen bär en klänning från Katri Niskanen, en av Finlands mest upcoming kläddesigner. Enkelheten i klänningens linjer ger den en klassisk och avancerad känsla som ger stort utrymme för accessoarer, här från Annette Tillander. Jag är extra förtjust i den eleganta håruppsättningen och smakfulla make upen från Rudneva Beauty. Tårtans färger, textur och effekter var inspirerad av naturen, skapad av Say It By A Cake. 

Allt samverkar tillsammans för att visa vad klassisk Skandinavisk design står för.

Boka mig som bröllopsfotograf

Jag är yrkesverksam porträtt- och bröllopsfotograf, har fotograferat bröllop sedan 2008. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket, certifierad av Federation of European Photographers, nominerad till Europas bästa bröllopsfotograf, innehar ett flertal hederspris och bronspoäng från SM i porträttfotografering och har blivit publicerad på flertalet internationella bloggar. Intresserad av att veta mer om mina bröllopspaket? Klicka här för att läsa mer om vad jag erbjuder och vad som ingår.

Vendors
Photographer: @brandwold
Style and direction: @camillabloom
Wedding design and florals: @meventweddings
Cake: @say_it_with_a_cake
Muah: @rudneva.beauty
Dress: @katriniskanenbridal
Suit: @turo1938
Stationary: @kalligrafiastudio
Venue: @hirvihaarankartano
Ceramics: @tuiaskeramiikka
Jewerly: @annettetillander
Cutlery, trays: @vidainterior.fi
Models: @azzurromodels @_alinachu @cassechristian

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG