Bröllopsresa Florens

28 november, 2022

Bröllopsresa Florens är verkligen en dröm! Italien var resmålet för vår egna bröllopsresa och jag älskar allt som Italien har att erbjuda. Vi hyrde en bil och tog oss från Rom, genom Toscana för att sedan avsluta vid Cinque Terre och Ravello. Tveka inte att fråga mig om du vill ha Italien tips!

Jag träffade My och Viktor en tidig morgon på deras bröllopsresa i Florens för att vandra genom staden till vackra platser att fotografera på. Fantastiskt roligt att bli publicerad på Magnolia Rouge med denna session!

Så går fotograferingen till

Att ni känner er avslappnade är a och o för mig. Jag vill att ni tillsammans har en mysig stund för att kunna minnas tillbaka till denna fantastiska tid i era liv. Genom uppgifter så kombinerar jag posering tillsammans med riktiga känslor som får era bilder att kännas i magen.

Fotografera er bröllopsresa Florens

Bästa tiden att fotografera i Florens är definitivt på morgonen. Möt solens strålar när den väcker staden och slipp alla folkmassor i bakgrunden. Jag har valt ut ett antal platser i Florens som är fantastiskt vackra landmärken att föreviga er bröllopsresa på. Promenaden tar ca 45 minuter och avslutas med utsikt över hela staden (ett måste!). Rekommenderar att ta en taxi upp till sista utsiktsplatsen, för det blir snabbt varmt och det är en lång uppförsbacke 🙂

I min portfolio hittar du fler bilder från bröllopsresor och förlovningar runt om i Europa. Nyfiken på fler fotograferingar från just Florens? Kika här.

Bröllopsresa Florens
Bröllopsresa Florens
Bröllopsresa Florens
Bröllopsresa Florens
Bröllopsresa Florens
Bröllopsresa Florens
Bröllopsresa Florens
Bröllopsresa Florens

Bröllopsresa Florens

VAD SKA VI HA PÅ OSS?

Tips vid val av kläder

inför er parfotografering

Generellt sett rekommenderar jag alltid enkla, enfärgade och klassiska plagg utan starka färger, mönster, loggor och övriga detaljer. En stilren topp kommer vara lika fin nu som om 20 år när ni tittar tillbaka på era porträtt. Ladda ner pdf:en där jag delar med mig av några tips inför klädvalet till er fotografering.

FREEBIE

DELA DETTA INLÄGG