Content Creation Days

I samarbete med Floristeriet bjuder vi in till Content Creation Days. Det blir en dag fylld av vackra skapelser av Jessica, som med sina 17 års erfarenhet som florist och bröllopskoordinator, tillsammans med exklusivt utvalda kreativa företag skapar content som du inte kommer vilja sluta publicera. En möjlighet att få dina produkter i en vackert stylad miljö för att uppdatera din hemsida och dina sociala medier utan logistiken och kostnaden för en helt egen fotografering. Bonusen? Alla medverkande företag, alla inom bröllopsbranschen, driver marknadsföring åt varandra. Du får möjlighet att synas i helt rätt kanaler med rätt målgrupp.

Fyll din portfolio med bilder som attraherar high-end kunder!

Content för ditt varumärke har aldrig varit viktigare

Var med på vår skräddarsydda content brand shoot, för att maximera din synlighet på sociala medier.

Med en tydlig moodboard kombinerar vi ihop leverantörer som matchar varandra i stil och kompletterar varandra i tonalitet. Det blir ett kostnadseffektivt, stressfritt och smidigt sätt för alla inblandade att ta del av nytt content regelbundet och synas i varandras kanaler, bland branschexperter. Med vårt strategiska marknadsföringsupplägg kommer ditt varumärke att nå en bredare och mer engagerad publik, vilket leder till ökad kännedom och försäljning. Istället för att organisera dyra enskilda fotosessioner, kan du dra nytta av samarbetet för att skapa högkvalitativt innehåll till en bråkdel av kostnaden, vilket innebär mer budget till modeller och blommor, som bidrar till en exklusiv känsla och attraherar high-end kunder.

UNIK MARKNADSFÖRINGSMÖJLIGHET

Press & praise

Utöver fotografier och videoklipp från dagen så får alla medverkande leverantörer ta del av vår utarbetade marknadsföringsstrategi. Fantastiskt content i all ära - vi hjälper dig att säkerställa att du får ut mest möjliga av din medverkan genom synlighet i varandras kanaler. Våra två tidigare content creation days har också blivit publicerade på internationella bloggar och sociala medier och genom åren har jag blivit publicerad på en mängd plattformar. Vi skapar content med publicering i åtanke.

Investering

Fotograferingen är ett samarbete. Samtliga leverantörer deltar utifrån Time For Print koncept, dvs att alla bidrar med sin tid och sina egna omkostnader så som exempelvis produktion- och fraktkostnader i utbyte mot bild- och videomaterial. En investeringskostnad på 3500 kr exkl. moms tas ut från deltagande leverantörer, som används för att täcka modellarvoden och blominköp. Det är de två enskilt största utgifterna som är helt avgörande för slutresultatet.

Vi tror starkt på färre men värre principen i våra fotograferingar. Vi har därför valt att endast ha två fotograferingar per år, som i gengäld blir mer omfattande gällande koncept. Detta för att vi tycker det är viktigt att verkligen gå in helhjärtat i skapandet, då ett sådant resultat kommer få större genomslagskraft och därmed både attrahera rätt målgrupp och i gengäld generera inkomster. Att vara med på Content Creation Days ska vara just en investering för sitt varumärke, både utifrån bättre content men också mer omfattande marknadsföring. Efter fotograferingen kommer vi skicka ut marknadsföringsplan till samtliga medverkande leverantörer som vi starkt uppmuntrar till att följa, för att verkligen maximera synligheten av materialet.

 

Endast en medverkande samarbetspartner inom varje kategori:
Klänning
Kostym
Skor
Juvelerare
Dukning
Trycksaker

Jag vill veta mer!

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.