Domare i Grand Prix tävling

13 februari, 2021

Foto: Melodifoto

För några veckor sedan blev jag tillfrågad att vara domare i Kamera & Bilds Grand Prix tävling, med tema porträtt. Känns ärofyllt och det ska bli fantastiskt kul att få ta del av alla fina bidrag!

Nämn tre egenskaper för en bra bild?
– För porträtt tycker jag tre bra ledord är känsla, komponering och vackert ljus.

Vilka motiv fotograferar du helst?
– Människor av alla dess slag, främst porträtt med en idealiserande stil som utstrålar glädje.

Naturligt ljus eller blixtar, vad väljer du helst?
– Beror helt på situation och vad jag vill uppnå med bilden. Om det finns vackert, naturligt ljus att tillgå så använder jag mig helst av det i många av mina porträtt.

Läs hela intervjun med mig och hur du tävlar på Kamera&Bilds hemsida.

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG