GALLERIES

    Domare i Grand Prix tävling

    Foto: Melodifoto

    För några veckor sedan blev jag tillfrågad att vara domare i Kamera & Bilds Grand Prix tävling, med tema porträtt. Känns ärofyllt och det ska bli fantastiskt kul att få ta del av alla fina bidrag!

    Nämn tre egenskaper för en bra bild?
    – För porträtt tycker jag tre bra ledord är känsla, komponering och vackert ljus.

    Vilka motiv fotograferar du helst?
    – Människor av alla dess slag, främst porträtt med en idealiserande stil som utstrålar glädje.

    Naturligt ljus eller blixtar, vad väljer du helst?
    – Beror helt på situation och vad jag vill uppnå med bilden. Om det finns vackert, naturligt ljus att tillgå så använder jag mig helst av det i många av mina porträtt.

    Läs hela intervjun med mig och hur du tävlar på Kamera&Bilds hemsida.

    PREV. ITEM Bebisfotograf Täby NEXT ITEM

    BRÖLLOP- OCH PORTRÄTTFOTOGRAF

    Studio i Täby, Stockholm

    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.


    Mer om mig.


    Nyhetsbrev
    Bröllopsfotograf Stockholm Mitt första bröllop fotograferade jag 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

    Mer info om barn- och familjefotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140