Engagement session Florence

17 maj, 2017

Åh så underbart det var att få möta våren i Italien! I år blir det ett riktigt Italien år för mig, ska tillbaka dit två gånger igen framöver, men denna gång var det för att vara med på Jeremy Chous workshop. Jag var med på en av hans workshops för tre år sedan, denna gång var det extra spännande då jag har börjat plåta analogt och såg verkligen fram emot att lära mig mer från en av de (i mina ögon) bästa hybrid fotografer. Framöver ser jag fram emot att blanda in mer och mer analog fotografering under bröllop, för sin tidlösa klassiska vackra färgåtergivning, samtidigt som digitala format ger fantastiska ISO möjligheter och en snabbhet som är tacksam i pressade och mörka (gällande ljus:) stunder. Dessa bilder är en kombo av både analogt och digitalt (som är matchade mot mina analogt inscannade bilder).

Workshop Host | @jeremychouphotography #jeremychouworkshop Planner | @weddingsintuscany Designer & Styling | @tristanneedhamdesign Hair & Makeup | @silviagerzeli.muaJewelry | @susiesaltzman Suit | @altonlaneHeels | @bellabelleshoes Modeling Agency | @espritmodelmanagement @iam_gafurcani @vita_vikoriya Speakers | @stylemepretty @theFINDlab @flothemes Sponsors | @theFINDlab @sixteenandgrain @flothemes

engagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italy

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG