GALLERIES

    Engagement session Florence

    Åh så underbart det var att få möta våren i Italien! I år blir det ett riktigt Italien år för mig, ska tillbaka dit två gånger igen framöver, men denna gång var det för att vara med på Jeremy Chous workshop. Jag var med på en av hans workshops för tre år sedan, denna gång var det extra spännande då jag har börjat plåta analogt och såg verkligen fram emot att lära mig mer från en av de (i mina ögon) bästa hybrid fotografer. Framöver ser jag fram emot att blanda in mer och mer analog fotografering under bröllop, för sin tidlösa klassiska vackra färgåtergivning, samtidigt som digitala format ger fantastiska ISO möjligheter och en snabbhet som är tacksam i pressade och mörka (gällande ljus:) stunder. Dessa bilder är en kombo av både analogt och digitalt (som är matchade mot mina analogt inscannade bilder).

    Workshop Host | @jeremychouphotography #jeremychouworkshop Planner | @weddingsintuscany Designer & Styling | @tristanneedhamdesign Hair & Makeup | @silviagerzeli.muaJewelry | @susiesaltzman Suit | @altonlaneHeels | @bellabelleshoes Modeling Agency | @espritmodelmanagement @iam_gafurcani @vita_vikoriya Speakers | @stylemepretty @theFINDlab @flothemes Sponsors | @theFINDlab @sixteenandgrain @flothemes

    engagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italy

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med gesäll- och mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.    Bröllopsfotograf Stockholm Det som urskiljer mig är min långa, dokumenterade erfarenhet och min vilja att göra det där lilla extra. Förebered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier