GALLERIES

    Engagement session i Rom

    Finns det någon mer romantisk stad att fota sina förlovningsbilder än i Rom? Med slitna och vackra bakgrunder med stor variation var det fantastiskt roligt att få fota Lindsay och Taylors engement bilder. Till vardags bor de i Toronto, Kanada och förlovningen skedde på nyår. Engagement session är perfekt om ni vill ha bilder till save the date kort innan ni skickar ut den riktiga inbjudan, till er bröllopshemsida, om ni vill testa att stå framför kameran innan bröllopsdagen eller bara för att det är en så himla mysig stund tillsammans<3 Eller om ni precis som vi sedan väntar sex år innan ni gifter er:)

    Vi bestämde att mötas upp kl. 17.30 för att hinna med lite olika miljöer innan vi avslutade fotograferingen på Lindsays och Taylors balkong i närheten av Colosseum för att fånga de sista solstrålarna i ett mjukt motljus innan solen försvann bakom stadens maffiga gamla byggnader.

    Det känns jätteroligt att sessionen har blivit publicerad på Sveriges största bröllopsblogg Those Lovely Days.

    engagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-rome

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    Bröllopsfotograf Stockholm
    Prisbelönt fotograf med gesäll- och mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

    Bröllopsfotograf Stockholm Det som urskiljer mig är min långa, dokumenterade erfarenhet och min vilja att göra det där lilla extra. Förebered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier