Engagement session i Rom

9 maj, 2016

Finns det någon mer romantisk stad att fota sina förlovningsbilder än i Rom? Med slitna och vackra bakgrunder med stor variation var det fantastiskt roligt att få fota Lindsay och Taylors engement bilder. Till vardags bor de i Toronto, Kanada och förlovningen skedde på nyår. Engagement session är perfekt om ni vill ha bilder till save the date kort innan ni skickar ut den riktiga inbjudan, till er bröllopshemsida, om ni vill testa att stå framför kameran innan bröllopsdagen eller bara för att det är en så himla mysig stund tillsammans<3 Eller om ni precis som vi sedan väntar sex år innan ni gifter er:)

Vi bestämde att mötas upp kl. 17.30 för att hinna med lite olika miljöer innan vi avslutade fotograferingen på Lindsays och Taylors balkong i närheten av Colosseum för att fånga de sista solstrålarna i ett mjukt motljus innan solen försvann bakom stadens maffiga gamla byggnader.

Det känns jätteroligt att sessionen har blivit publicerad på Sveriges största bröllopsblogg Those Lovely Days.

engagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-rome

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG