Familjefotograf Täby

28 september, 2020

Följ med bakom kulisserna på Sara och Staffans familjefotografering i Täby

Familjefotograf Täby

Jag anser att er (och särskilt barnens) upplevelse av fotograferingen hos er familjefotograf Täby är väldigt viktig, utöver att ni får bilder av högsta klass. Med barn funkar det sällan bra att be dem le och titta in i kameran men desto bättre att busa och hitta på roliga upptåg! Jag vill fånga er familjs samspel och kärlek genom mina bilder, så att ni kan glädjas av dom i generationer. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

Fina fotoplatser i Täby

Som familjefotograf Täby har jag många förslag på fina utomhusplatser som passar olika åldrar och årstider. Personligen älskar jag charmen i olika miner och sinnesstämningar, bilder som kompletterar varandra och bygger en fin historia ihop. Mina bilder skapar jag med målbilden att de ska bilda ett fint album att bläddra i tillsammans i framtiden och skratta åt alla mysiga och personliga miner och situationer som uppstår. Välj om ni vill att er familjefotografering ska ske på en plats utomhus eller kom till min studio i Täby kyrkby.

Familjefotograf Täby

När var du själv med på familjefotografering med barnen?

Du är inte ensam om att känna dig obekväm med att vara framför kameran. Om du lägger osäkerheten åt sidan så är jag övertygad om att du kommer älska fotografierna på er tillsammans och jag vågar lova att dina barn kommer älska dom minst lika mycket, inte minst i framtiden.

Det må vara en klyscha men det kommer en dag då fotografierna på er tillsammans kommer att vara ovärderliga. Jag vill fånga er familjs samspel och kärlek genom mina fotografier, så att ni kan glädjas av dom i generationer. De är bara små en kort period.

När ni bokar en familjefotografering kommer vi överens om vad ni vill ha för bilder. Vanligast är enskilda bilder på barnen, syskonbilder, enskilda bilder bara på er föräldrar samt huvudfokus på hela familjen tillsammans. Var beredda på att bli delaktiga i utomhuslekarna! Det blir allt från pussar, kittlingskrig, nu-kommer-pappa-och-tar-dig! till kramar.

Fotostudio i Täby

Klicka här för att komma till min prislista och läsa mer om hur jag arbetar som familjefotograf Täby. Klicka här för att komma till min engelska sida.

SHARE THIS STORY