Familjefotograf video Stockholm

1 mars, 2023

Familjefotograf video Stockholm

Fotoalbum i all ära (jag älskar album!), det är ju något speciellt med rörligt. Som familjefotograf Stockholm skapar jag mina fotografier med målbilden att de ska bilda ett fint album att bläddra i tillsammans i framtiden och skratta åt alla mysiga och personliga miner och situationer som uppstår. Med video kan ni fånga de där små detaljerna, sättet ditt barn trasslar in händerna i ditt hår, det kiknande skrattet och bus i blicken. Att komplettera er familjefotografering med video är verkligen det bästa av två världar.

Få er familjefilm mer personlig

Ett jättefint sätt att få er film än mer personlig, är att addera ljud. Om ni vill så tar jag med ljudupptagning för att fånga skratt och bus. Kanske vill någon av er förälder läsa in nånting som ni vill att era barn ska med er in i framtiden? Utöver eventuellt tal så adderar jag alltid mysig musik till alla mina filmer.

Boka familjefotograf video Stockholm

För barnens (och din!) skull – var med på bild tillsammans med dina barn. Det må vara en klyscha men det kommer en dag då fotografierna på er tillsammans kommer att vara ovärderliga. Jag vill fånga er familjs samspel och kärlek genom mina fotografier och video, så att ni kan glädjas av dom i generationer. De är bara små en kort period. Hos mig kan ni välja om ni önskar boka endast fotografering eller video alternativt en kombination av båda delarna. Läs mer och ladda ner prislistan här. Har ni en nyfödd liten bebis? Missa inte denna film, som är filmad i min studio.

Familjefotograf video Stockholm Familjefotograf video Stockholm Familjefotograf video Stockholm Familjefotograf video Stockholm Familjefotograf video Stockholm Familjefotograf video Stockholm

3 tips inför er familjefotografering med video

  • Boka gärna in en videokonsultation innan er fotografering för att stämma av och bolla idéer, det ingår.
  • Försök att inte ha andra saker att hinna med under dagen, utan gör fotograferingen till en mysig heldag för hela familjen.
  • Synka er outfit, läs mer i min freebie.

Klicka här för att komma till min engelska hemsida.

SHARE THIS STORY

VAD SKA VI HA PÅ OSS?

Tips vid val av kläder

inför er familjefotografering

Generellt sett rekommenderar jag alltid enkla, enfärgade och klassiska plagg utan starka färger, mönster, loggor och övriga detaljer. En stilren topp kommer vara lika fin nu som om 20 år när ni tittar tillbaka på era porträtt. Ladda ner pdf:en där jag delar med mig av några tips inför klädvalet till er fotografering.

FREEBIE