GALLERIES

    Förlovning i Paris

    Förlovning i Paris

    Förlova er i Paris och fotografera på platser som Louvren, Pont Alexandre III och Trocadero Esplanade med Eiffeltornet som bakgrund och naturligtvis; ett parisiskt kafé. Det blir inte mer Paris än så! Jessica och Matte bor i Stockholm och det var så fantastiskt att få fotografera dom i Paris.

    För att få bästa möjliga ljus (och inte behöva fotografera på platser överfulla med turister) så rekommenderar jag alltid att du planerar att fotografera era förlovningbilder vid soluppgången, men det är inte alltid möjligt. Vi fotograferade mitt på dagen och regnet öste bokstavligen ned på oss precis hela dagen, men låt det inte stoppa er. Ett paraply och korta stunder utan, så får man värma sig inomhus när man blir alltför frusen. Det kan vara lite svårt att inte ha många människor i bakgrunden i en storstad men om man är snabb är det hanterbart (och resten tar Photoshop hand om;) Vi fotograferade på flera platser och det kan ta lite extra tid, eftersom trafiken i Paris kan vara ganska hektisk. Om du planerar att gå, glöm inte att kontrollera avståndet på Google Maps (och kom ihåg att ta med bekväma skor att byta med!)

    Om du vill ha en typisk och ikonisk plats för dina Paris förlovingsbilder, är Trocadero Esplanade den perfekta platsen. När du är på höga platser, som till exempel Trocadero, är det lättare att inte få med många människor i bakgrunden.

    Tack Jessica och Matte för roliga timmar tillsammans, ni var fantastiska som höll humöret uppe trots det kalla novembervädret. Att få fotografera en förlovning i Paris var en riktig bucket list check för mig!

    Förlovning i ParisFörlovning i ParisFörlovning i ParisFörlovning i ParisFörlovning i ParisFörlova sig i ParisFörlovning i ParisFörlovning i ParisFörlovning i ParisFörlovning i ParisFörlovning i ParisFörlova sig i ParisFörlovning i ParisFörlovning i ParisFörlovning i ParisFörlova sig i Paris

    Jessica
    Väska : Gucci
    Sjal : Louis Vuitton
    Skor: Dr Martens
    Byxor : Acne
    Jacka: No name
    Ring : Davide Currado

    Matte
    Jacka: CP Company
    Skor : Buttero

    Förlovning i Paris

    Är du intresserad av att boka en parfotografering i Paris för förlovningsbilder? Jag skulle gärna höra dina idéer och vad du drömmer om. Skicka en bokningsförfrågan så återkommer jag med all information du behöver. Är du nyfiken på att se en annan parfotografering från en förlovning? Klicka här för att se Jonathan och Aileens förlovning på Amalfikusten eller klicka här för att se fler förlovningsfotograferingar.

    Fakta om fotograferingen

    Hela fotograferingen är fotad på analog film, Fuji 400H på ISO200, framkallad av Carmencita Film lab. Läs mer om analog fotografering här.

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    KONTAKTA MIG

    Ser fram emot att höra av dig! Vänligen skicka en bokningsförfrågan så återkommer jag inom kort med mer information och prislista.