Norrtälje, Stockholm

31 juli, 2018

I solnedgången på en segelbåt

I skärgården utanför Norrtälje, träffade jag Tomas och Hanna för en mysig kväll på deras segelbåt och picnic på bryggan. En underbar sommarkväll med ljumma vindar, där solen värmde skönt och vattnet glittrade när den lilla svanfamiljen simmade förbi oss. Så mysig kväll!

På en sån här typ av fotografering, med två olika bakgrunder (dels båten och sen på bryggan) så rekommenderar jag ofta mina kunder att ha två olika outfits, bara för det höga nöjets skull gällande variation. Däremot är det fint om kläderna påminner om varandra, så det inte är två helt olika stilar, på så vis får du en fin helhet sen när du trycker ett album med bilderna. Vanligen föredrar jag att fota i skugga för att få jämnt ljus, men som här när det inte är möjligt (svårt att säga till båten att hålla sig i skuggan:) så blir det allra finast att fota sista timmen innan solen går ner, för att få det där varma, mjuka ljuset.

parfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholm