Gravidfotografering studio

28 september, 2018

Gravidfotografering studio

Gravidfotografering studio är något som jag gör mer och mer, det är otroligt roligt! Många av mina kunder väljer att fotografera sig tillsammans med sin partner, då gör jag precis som en vanlig parfotografering med lite extra fokus på magen. Avslutar alltid med att ta enskilda bilder bara på kvinnan för att få rena magbilder.

En del del väljer att fotografera sig själva också, Cecilia fotograferade jag inne i studion och vi valde ett riktigt avskalat, stilrent formspråk. Den vackra klänningen har en vän till mig sytt, fungerar lika bra på boudoirfotograferingar som på gravidfotograferingarna. Jag har länge velat inviga den vackra vita pälskragen som jag köpte för länge sedan och här kommer den fram diskret på ett vackert sätt. Så rolig fotografering, jag älskar verkligen att kunna fotografera i studion oavsett väder och tidpunkt. Hela sessionen är fotograferad på film. Är du också intresserad av att boka en gravidfotografering studio? Kontakta mig för mer information.

Gravidfotografering studioGravidfotografering studioGravidfotografering studioGravidfotografering studioGravidfotografering studio
Gravidfotografering studio

SHARE THIS STORY

LÄR KÄNNA MIG

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match.