GALLERIES

    Gravidfotografering studio

    Gravidfotografering studio

    Gravidfotografering studio är något som jag gör mer och mer, det är otroligt roligt! Många av mina kunder väljer att fotografera sig tillsammans med sin partner, då gör jag precis som en vanlig parfotografering med lite extra fokus på magen. Avslutar alltid med att ta enskilda bilder bara på kvinnan för att få rena magbilder.

    En del del väljer att fotografera sig själva också, Cecilia fotograferade jag inne i studion och vi valde ett riktigt avskalat, stilrent formspråk. Den vackra klänningen har en vän till mig sytt, fungerar lika bra på boudoirfotograferingar som på gravidfotograferingarna. Jag har länge velat inviga den vackra vita pälskragen som jag köpte för länge sedan och här kommer den fram diskret på ett vackert sätt. Så rolig fotografering, jag älskar verkligen att kunna fotografera i studion oavsett väder och tidpunkt. Hela sessionen är fotograferad på film. Är du också intresserad av att boka en gravidfotografering studio? Kontakta mig för mer information.

    Gravidfotografering studioGravidfotografering studioGravidfotografering studioGravidfotografering studioGravidfotografering studio
    Gravidfotografering studio

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    BRÖLLOP- OCH PORTRÄTTFOTOGRAF

    Studio i Täby, Stockholm

    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.


    Mer om mig.


    Nyhetsbrev
    Bröllopsfotograf Stockholm Mitt första bröllop fotograferade jag 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

    Mer info om barn- och familjefotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140