Hur vill du titta tillbaka på era minnen?

3 januari, 2016

minnen

Bland det bästa jag vet är fotoalbum, att kunna bläddra tillbaka och uppleva minnen om och om igen. Mitt första album innehåller en mörk, suddig bild på en himla massa granar. Ja och en ekorre förstås, någonstans bland alla granar. Jag var nio år gammal och väntade exalterat på att få min filmrulle från äventyren som en vecka i fjällen hade erbjudit vår familj. Bilden gjorde kanske inte succé i mitt fotoalbum ur ett stilistiskt perspektiv, men den sitter där och jag minns min känsla, min lycka över att det satt en liten ekorre utanför vårt fönster, min smygande rörelse för att inte skrämma den och min upprymdhet över att jag hade lyckats föreviga den. Minnen jag troligen inte skulle ha om jag inte hade haft den suddiga granbilden i mitt fotoalbum.

I skrivande stund jobbar jag på att utveckla min investeringsguide som kommer i tryckt format under 2016. Investeringsguiden innehåller samtliga mina produkter och priser som gör att ni kan fundera igenom innan bildvisningen vad ni vill göra med era bilder. När ni har valt ut bilder att sätta på väggarna hemma så finns det många fina bilder kvar från fotograferingen som är värda att spara, då kan ett fotoalbum vara ett bra alternativ. Jag har under åren valt ut leverantörer som uteslutande jobbar med professionella fotografer som möter mina höga krav gällande design och kvalité. Min långa erfarenhet som grafisk formgivare gör att jag skapar starka berättelser till era album, printboxar och tavelväggar för att njutas av i generationer. Samtliga produkter gör sig bäst live, där ni får chans att känna på materialet och olika möjligheter. Därför har jag prover på alla produkter som ni får se under er bildvisning.

Gör investeringar gjorda att njuta av ♥

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG