GALLERIES

    invest

    Investering

    Jag erbjuder ett paket – heldagsfotografering för att berätta er historia. Det inkluderar förberedelser, planering, fri support innan, under och efter bröllopet, konsultationsmöte där vi går igenom era önskemål, fotografering av hela dagen från förberedelser till dansen, jag är med på de delar ni önskar. Film, framkallning, inscanning, samtliga bra bilder redigerade, levererade i hög- och lågupplöst format på USB-minne. Bildspel online med utvalda favoritbilder att visa för nära och kära samt resa till och från bröllopet (inom Stockholms län).

    Om ni gillar mitt sätt att fotografera bröllop vänligen gör en bokningsförfrågan så återkommer jag inom kort med mer information för att boka ett förutsättningslöst möte. Bröllop på lördagar under sommarperioden med heldagspaket kostar 34.500 kr, engagement session 9400 kr, barn- och familjfotograferingar från 900 kr (exklusive digitala filer).

    Prislista bröllop
    Prislista porträtt

    brollopfotograf-stockholm

    Vad mina kunder säger

    Johanna & Nelson
    Emma & Jakob
    Cecilia & Filip
    Lotta & Kent
    Lisa-Marie & Oliver

    Terese är fantastisk - vi var så imponerade av hennes bilder att vi flög henne till Miami för vårt bröllop. Hon är otroligt proffsig och skicklig. Stort tack!!!

    Ett stort Tack Terese, vi är så glada för att vi fick ha just dig som vår bröllopsfotograf. Du visade ett stort engagemang både före, under och efter vårt bröllop. Vi fick de bilderna som vi önskade och så mycket mer, du gav verkligen det där lilla extra! Vi kommer att glädjas åt bilderna i många år framöver och minnas tillbaka till våran fantastiska dag! Om jag får anledning att anlita en fotograf igen så kommer jag inte tveka på att höra av mig till dig! Rekommenderar alla som letar efter en fotograf att anlita dig!

    Cozy, loving and personal photo session - you forgot that there was a photographer in the present, since we did not get posing directives but focused on the tasks, which where relaxing. We had to go into ourselves as a couple and it felt like we were in a love bubble during that time. We went from the photo session with a warm, calm and loving feeling that we carried with us for the rest of the day :)

    Tack Terese för en oförglömlig fotosession! Det var så roligt, inspirerande och naturligt. Vi glömde helt bort att vi blev fotade. Du är fantastisk, proffsig samtidigt är du ödmjuk, försynt, smidig, anpassningsbar o när det behövs styrande och initiativrik när situationen så kräver och det utan att vi som blir fotade märker något. Det här var jättekul och gav upphov till skratt, minnen, glädje och känslor så mycket mer än bara en fotostund. Det är med största glädje vi lämnar våra allra varmaste rekommendationer till alla att låta dig föreviga dem. Kramar från oss Lotta o Kent

    Jag och maken fick vara med på en belovedfotografering hos Terese och vi kunde inte vara nöjdare! Maken har lite svårt för att le på beställning och blir ofta lite konstlad men tack vare detta koncept så är varendaste lilla bild fylld av kärlek och ömhet, precis det jag är van att se i verkliga livet men som är så svårt att få till på bild när jag alltid står bakom kameran. Tack Terese för en fantastisk fotografering! <3 Vi är så nöjda!