GALLERIES

    invest

    Yrkesverksam porträtt- och bröllopsfotograf i Stockholm med studio i Täby, fotat bröllop sedan 2008. Innehar Gesällbrev i fotografyrket, certifierad av Federation of European Photographers, nominerad till Europas bästa bröllopsfotograf, innehar ett flertal hederspris och bronspoäng från SM i porträttfotografering och har blivit publicerad på flertalet internationella bloggar. 2018 släpptes boken ‘Analog fotografering för nybörjare’.

    Bröllop

    Jag erbjuder ett paket – heldagsfotografering för att berätta er historia. Det inkluderar förberedelser, planering, fri support innan, under och efter bröllopet, konsultationsmöte där vi går igenom era önskemål, fotografering av hela dagen från förberedelser till dansen, jag är med på de delar ni önskar. Film, framkallning, inscanning, bearbetning, samtliga bra bilder redigerade, levererade i hög- och lågupplöst format på USB-minne. Bildspel online med utvalda favoritbilder att visa för nära och kära samt resa till och från bröllopet (inom Stockholms län).

     

    Läs mer:
    FAQ – Prislista – Bokningsförfrågan

     

     

    Porträtt

    Under vinterhalvåret väljer de flesta att fotograferas i min studio, särskilt om det är små barn. I fotograferingsavgiften på 1400 kr ingår förberedelse, planering och service innan, under och efter fotograferingen och film, framkallning, inscanning och bearbetning. Fotografering 30-90 minuter i min studio eller valfri plats utomhus i norra Stockholm, med tillgång till noga utvald rekvisita. Efter fotograferingen är ni välkomna på personlig bildvisning i studion för att beställa de digitala filer och produkter ni önskar.

     

    Läs mer:
    FAQ – Prislista – Bokningsförfrågan

     

     

     

    brollopfotograf-stockholm

    Vad mina kunder säger