På en sandstrand i Thailand

12 november, 2015

När höstmörkret och de kalla vindarna är som värst flydde jag till värmen:) Jag fotade Micke och Camilla på en av Hua Hins stränder i Thailand precis innan solen gick ned och strålarna är sådär vackert mjuka och varma. Något som är väldigt vanligt bland de jag möter är olusten att stå framför en kamera samtidigt som lusten att få fina bilder på sina nära och kära tillsammans lockar. För mig är det jätteviktigt att ni inte bara får fina bilder utan jag vill även att mina kunder går ifrån fotograferingen med en positiv känsla. Hur gör man då? Även om paret inte har beställt en beloved fotografering så inspireras jag ändå av det och blandar poseringen och styrningen från mig med uppgifter som ökar er intergration med varandra.

När man tar bilder där poseringen tar överhand känslorna blir det ofta stelt (vi vanliga dödliga är inte alltid grymma på att föra oss framför kameran på beställning:) men om man istället fokuserar på varandra så händer något. Ni vet när någon har tagit en bild på lite avstånd, när personen inte var medveten om att den blev fotad så det bara strålar lycka, kärlek och skratt om den? Sådär som ni älskar den personen för? Precis så vill jag att bilderna ska vara, på riktigt. Jag vill få fram er kärlek till varandra, porträttera vilka ni är och det gör jag genom olika typer av uppgifter/lekar, i Camilla & Mickes fall så var det allt från att kramas på olika sätt till att viska saker som får den andra att rodna och sen skämtar jag oblygt om det – full pott med asgarv som belöning – winwin för samtliga inblandade 🙂


engagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailandengagement-session-thailand

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG