GALLERIES

    Parfotografering, Amalfi kusten, Italien

    Parfotografering Amalfi kusten Italien

    Parfotografering, Amalfikusten, Italien

    Jonathan och Aileen bor i New York, USA. De såg mitt inlägg från en parfotografering jag gjorde i Positano för några år sedan. Helt fantastiskt att få kontakt med människor från hela världen, jag har verkligen ett fantastiskt jobb! Det var otroligt roligt att få åka tillbaka till Amalfikusten, som är ett av mina favoritställen i Italien, för att fotografera Jonathans och Aileens förlovningsbilder. När jag frågade varför de valde att åka till just Positano så var det för hur romantisk de tyckte att staden verkade och hur otroligt vacker miljön såg ut på bilder. Håller verkligen med, det är ett underbart ställe! Vi fotograferade på stranden och en överfull hamn innan vi åkte upp i bergen för att avsluta med några vybilder. När man fotograferar bland mycket folk så får man jobba med vinklar samt be folk att vara snälla och flytta på sig (och ibland; fixa bakgrunden i efterbearbetningen:)

    Parfotografering Amalfikusten

    Om jag får välja så föredrar jag att fotografera ett par timmar innan solnedgång, för att få det finaste ljuset. Analog film hanterar starkt solsken fint med sitt stora dynamiska omgång men jag föredrar det mjuka, varma ljuset på kvällen om man inte har tillgång till skugga. En parfotografering/förlovningssession med mig tar vanligen runt 1-2 timmar förutsatt att vi fotograferar på samma ställe genom hela sessionen.

    Klädtips inför din parfotografering

    En vanlig fråga är vad man ska tänka på gällande klädsel och det korta svaret är: ha på dig något du tycker att du är snygg i:) Att känna sig bekväm är så viktigt. För förlovningsbilder rekommenderar jag generellt skjorta, snyggare byxa (inte jeans) för en lagom uppklädd look och till kvinnor en klänning eller kjol och blus. Men än viktigare är att ni planerar er klädsel ihop, så att ni som ett par känns matchade. Generellt sett så ser ljusa, enfärgade plagg i finare material väldigt klassiska ut även över tid. Pastellfärger som blått, rosa men även vitt, ljusgrått, beige blir snyggt ihop. Underskatta inte att ta hjälp av en professionell make up- och hårstylist, jag hjälper dig gärna med tips om det är i Stockholm vi ska fotografera.

     

    Film labb | Carmencita Filmlab

    Jonathan’s kläder:
    Skjorta | Theory
    Byxor | Lulu Lemon
    Klocka | Jaeger lecoultre
    Skärp | Tumi
    Skor | Från en lokal skomakare

    Aileen’s kläder:
    Klänning | Club Monaco
    Skor | Nana Positano
    Ring | Okänt märke

     

    Parfotografering Amalfi kusten ItalienParfotografering Amalfi kusten ItalienParfotografering Amalfi kusten ItalienParfotografering Amalfi kusten ItalienAmalfi kusten ItalienAmalfi kusten ItalienEngagement session Amalfi coast ItalyEngagement session Amalfi coast Italy PositanoEngagement session PositanoParfotografering Amalfi kusten ItalienEngagement session Amalfi coast ItalyEngagement session Amalfi coast ItalyEngagement session Amalfi coast

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    BRÖLLOP- OCH PORTRÄTTFOTOGRAF

    Studio i Täby, Stockholm

    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.


    Mer om mig.


    Nyhetsbrev
    Bröllopsfotograf Stockholm Mitt första bröllop fotograferade jag 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

    Mer info om barn- och familjefotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140