Parfotografering i Marrakech

2 januari, 2019

Jag fotograferade Liz och Rune under deras semester i Marrakech, Marocko med all sin fantastisk arkitektur och färgsprakande omgivningar. Det var så roligt att få åka hit, Marrakech är en blomstrande och intensiv stad med mycket ljud, ljudet från alla motorcyklar blandas med böneutropen. Om du besöker Marrakech rekommenderar jag dig att bo ett par nätter på en riad. En traditionell marockansk riad har vanligtvis två eller flera våningar, runt en innergård där det ofta finns en fontän, dekorerad med pelare, balkonger och färgglad mosaik. De fina trycksakerna kommer från Tanja Metelitsa (https://www.instagram.com/coloursbytanja)

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG