Parfotografering London med svensk fotograf

12 januari, 2023
Parfotografering London med svensk fotograf, en tidig morgon i slutet på november. London erbjuder fantastisk arkitektur och i sin antika stadskärna med över nio miljoner invånare är tidiga morgnar den bästa tiden för din förlovning- eller parfotografering.

Planera din parfotografering i London

När jag planerade parfotograferingen i London var det några ikoniska platser som jag direkt kom att tänka på. Vi började vår parfotografering vid vackra St Paul’s katedral, en nationalskatt och för en utomstående kanske en gömd London-ikon – en helt magnifik plats om du gillar historia och ljusa pastellfärger. Vi fortsatte sedan med en promenad till en av de mest ikoniska platserna av dem alla, Great Bell of the Great Clock of Westminster aka Big Ben. Att använda byggnader som bakgrundsmiljö är ett bra sätt att få tidlösa, naturliga, ljusa färger i dina foton, perfekt för de “gråa” dagarna eller när säsongsvädret är utmanande.

Välj plats med omsorg för vackra färger

Gabriel flyttade till London från Sverige på jakt efter nya äventyr. Det är svårt att inte tro på ‘meant to be’, för direkt efter flytten till London träffade han Tamar. Det var en sann fröjd att fotografera Gabriel och Tamars parfotografering i London, staden som de älskar och inte bara träffades för första gången, utan också bor i.

Jag är så glad över hur deras fotografering blev, genom att välja områden noggrant kan du få härliga färger på en molnig dag i slutet av november.

Tips på kläder till er parfotografering i London

En väldigt vanlig fråga inför fotografering är ‘vad ska vi ha på oss?’ Kläder, med sina färger, stil och material kommer påverka era fotografier mycket, så välj kläder med omsorg. Det absolut viktigaste är naturligtvis att ni har det som ni trivs i och känner er fina i. Missa inte pdf:en för att ta del av fler tips samt fler inspirationsbilder och länk till min Pinterest board!


Parfotografering London med svensk fotograf

VAD SKA VI HA PÅ OSS?

Tips vid val av kläder

inför er parfotografering

Generellt sett rekommenderar jag alltid enkla, enfärgade och klassiska plagg utan starka färger, mönster, loggor och övriga detaljer. En stilren topp kommer vara lika fin nu som om 20 år när ni tittar tillbaka på era porträtt. Ladda ner pdf:en där jag delar med mig av några tips inför klädvalet till er fotografering.

FREEBIE

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG