GALLERIES

    Parfotografering New York Metropolitan

    Parfotografering New York MetropolitanParfotografering New York MetropolitanParfotografering New York MetropolitanParfotografering New York MetropolitanParfotografering New York MetropolitanParfotografering New York MetropolitanParfotografering New York MetropolitanParfotografering New York MetropolitanParfotografering New York MetropolitanParfotografering New York MetropolitanParfotografering New York MetropolitanParfotografering New York MetropolitanParfotografering New York Metropolitan

    Parfotografering, New York Metropolitan

    Parfotografering New York The Metropolitan Museum of Art, verkligen en ikonisk plats i New York och en plats som har så vackert ljusinsläpp. Asher föreslog att ha deras parfotografering på The Met och det var verkligen perfekt. Vi tog de flesta bilderna vid det stora fönstret som skapade en riktigt cool miljö och sedan fotograferade vi en vacker hall med statyer.

    The Metropolitan Museum of Art i NYC är förmodligen en av de häftigaste platserna för konstälskare att fotografera parporträtt på. Det finns så många möjligheter i varje hörn och för alla smaker, jag tillbringade bara två timmar på museumet men man kan spendera en hel dag bara med att vandra runt. Eftersom januarivädret var kallt och blåsigt var det ett bra ställe för fotosessionen.

    Jag träffade Asher på ett bröllopsworkshop i Italien för tre år sedan och vi har hållit kontakten sedan dess. Hon är en fantastisk duktig fotograf, baserad i New York och en av de gulligaste personer jag har träffat. Det var så roligt att få fotografera henne och David! Låt mig uttrycka det såhär: en bröllopsfotograf vet hur man poserar 🙂 De var så fina tillsammans och jag älskar resultatet.

    Asher och David – tack så mycket för en fantastisk stund tillsammans (och för att du valde en varm inomhusplats;) The MET var en dröm på min bucketlist som jag inte ens visste att jag hade förrän du nämnde den. Det var så roligt att få strosa i museumet med er!

    Parfotografering New York

    Är du intresserad av att boka en parfotografering i New York? Jag skulle gärna höra dina idéer och vad du drömmer om. Skicka en bokningsförfrågan så återkommer jag till dig med all information du behöver. Är du nyfiken på att se ytterligare en parfotografering i New York? Klicka här för att se Misius och Rebecka’s Brooklyn Bridge parfotografering eller klicka här för att se fler parfotograferingar.

    Fakta om fotograferingen

    Hela fotograferingen är fotograferad på film, Kodak Portra 800, pushed +2 i framkallning, av Carmencita Film lab. Läs mer om analog fotografering här.

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    KONTAKTA MIG

    Ser fram emot att höra av dig! Vänligen skicka en bokningsförfrågan så återkommer jag inom kort med mer information och prislista.