Parfotografering Stockholm

10 oktober, 2018

Parfotografering Stockholm

Parfotografering är så otroligt mysigt! Micke friade till Camilla vid vattnet så att vi skulle ha deras förlovningssession vid vattnet kändes som ett givet val. Valet föll på Eriksö, som ligger i Vaxholm och har så fina miljöer med klippor, sandstrand och mysiga skogsstigar. Vinden kanske inte kändes jättehärlig den här dagen men kylan syns inte på bilderna. Camilla och jag har varit vänner väldigt länge, det känns alltid lite extra i hjärtat när jag fotograferar någon som står mig nära <3 Funderar ni också på en parfotografering? Kontakta mig för mer information.

 

Parfotografering StockholmParfotografering StockholmParfotografering StockholmParfotografering StockholmParfotografering StockholmParfotografering StockholmParfotografering StockholmParfotografering StockholmParfotografering StockholmParfotografering Stockholm

SHARE THIS STORY

LÄR KÄNNA MIG

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match.