Parfotografering Stockholm

16 juli, 2017

Parfotografering Stockholm, närmare bestämt skärgården utanför Norrtälje, träffade jag Tomas och Hanna för en mysig kväll på deras segelbåt och picnic på bryggan. En underbar sommarkväll med ljumma vindar, där solen värmde skönt och vattnet glittrade när den lilla svanfamiljen simmade förbi oss. Så mysig kväll!

På en sån här typ av fotografering, med två olika bakgrunder (dels båten och sen på bryggan) så rekommenderar jag ofta mina kunder att ha två olika outfits, bara för det höga nöjets skull gällande variation. Däremot är det fint om kläderna påminner om varandra, så det inte är två helt olika stilar, på så vis får du en fin helhet sen när du trycker ett album med bilderna. Vanligen föredrar jag att fota i skugga för att få jämnt ljus, men som här när det inte är möjligt (svårt att säga till båten att hålla sig i skuggan:) så blir det allra finast att fota sista timmen innan solen går ner, för att få det där varma, mjuka ljuset.

parfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholmparfotografering-stockholm

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG