Barnfotograf Stockholm

Porträtt

På denna sida HITTAR DU INFORMATION OM HUR EN PORTRÄTTFOTOGRAFERING HOS MIG GÅR TILL. OM DU ÄR NYFIKEN PÅ EN VISS KATEGORI, KLICKA BARA PÅ NÅGON AV KATEGORIERNA NEDAN.

KONTAKT

FAMILJ

PAR

BOUDOIR

GrAVID

Så mycket mer än bara bilder.

Vackra och tidlösa porträtt.

Kvalitet kommer alltid i första hand, jag lägger stor omsorg på att enbart leverera bra bilder, både ur ett tekniskt och estetiskt perspektiv. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där ni gör lustiga miner eller blundar. Vanligen visar jag runt 30 bilder på en bildvisning eller i ert webbgalleri, samtliga fullt redigerade så ni kan se hur de skulle bli när ni beställer de som produkter eller digitala filer.

Jag är hedrad över att ni funderar på att anlita mig som er porträttfotograf. Det är ett förtroende jag tar på största allvar och med stor värme, jag ska göra mitt absolut yttersta för att spegla er och se till att det blir en fin upplevelse. Jag fotograferar endast ett begränsat antal uppdrag varje år och arbetar hårt för att möta mina kunders höga förväntningar. En stor betydelse för hur en bild ser ut beror på hur man kopierar den och jag är stolt över att kunna erbjuda er hela kedjan – från fotografering, via bildbehandling till färdig produkt.

Barnfotograf

Barnfotografering

För dig som värdesätter och vill bevara den tid du har med din familj. Tillsammans får ni en mysig och rolig tid under fotograferingen. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter.

PRISLISTA

5 klädtips inför fotografering

Jag anser att er (och särskilt barnens) upplevelse av fotograferingen är väldigt viktig utöver att ni får bilder av högsta klass. Med barn funkar det sällan bra att be dem le och titta in i kameran men desto bättre att busa och hitta på roliga upptåg! Jag vill fånga er familjs samspel och kärlek genom mina bilder, så att ni kan glädjas av dom i generationer. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

MED fokus på

upplevelsen

Så går det till

Kläder vid fotografering
Bebisfotograf Täby

04

03

02

Välj plats

Konsultation

Bokning

Väl omhändertagna

Fotograferingen sker antingen i min studio eller utomhus på en plats som ni har valt ut (jag hjälper er gärna!). Fördelen med att fotograferas i studion är definitivt att man aldrig behöver boka om pga dåligt väder. Utomhus ger härlig känsla utifrån plats man väljer och vill man så matchar man kläder utifrån säsong för ett härligt färgtema.

Boka gärna in ett videomöte med mig innan fotograferingen, för att få svar på era frågor och gå igenom vad ni önskar. Genom att berätta så mycket som möjligt om er och era önskemål kan jag förbereda fotograferingen på bästa sätt. Innan er fotografering får ni ta del av min 30+ sidiga guide, med tips allt ifrån tips på kläder (jag har en stor gravid-, mamma- och barngarderob att låna från), till val av plats, bra att ta med till barnfotograferingen.

Efter ni har tittat runt på min hemsida och känner att jag är fotografen för er, så skickar ni en bokningsförfrågan. Jag kommer skicka information och prislista till er, innan vi bokar in ett datum för er fotografering. Innan er fotografering betalar ni fotograferingsavgiften för att boka in ert datum.

Jag har fotograferat professionellt sedan 2008 och arbetar hårt för att möta mina kunders höga förväntningar. Varje år fotograferar jag ett begränsat antal uppdrag, jag har valt att hålla ned antalet uppdrag för att kunna ge mina par bäst tänkbara service innan, under och efter sin fotografering. I ryggen har jag Gesäll- och Mästarbrev utöver priser från SM i porträtt- och bröllopsfotografi.

05

06

07

08

Fotografering

Redigering och urval

Era bilder är klara

Leverans

Fotograferingen tar vanligen mellan 30 och 90 minuter, vi har ingen stress utan fotar tills vi är nöjda, men kommer ni med småbarn tryter ofta tålamodet fortare än så. Jag har ett flertal bakgrunder att välja mellan och det går bra att få flera olika looks under samma fotograferingstillfälle om ni väljer att fotograferas i studion. Jag har också en stor säng som det är fritt fram att hoppa och ha kuddkrig i:)

Kvalitet kommer alltid i första hand, jag lägger stor omsorg på att enbart leverera bra bilder, både ur ett tekniskt och estetiskt perspektiv. Att göra urgallring och redigera fotografierna omsorgsfullt är en viktig service jag erbjuder mina kunder, vanligen visar jag runt 30-50 bilder i ert galleri.

Ni köper endast köper de bilder ni älskar och är inte bundna till paket. Ett par veckor efter fotograferingen är ni välkomna till studion på bildvisning alternativt så får ni ett webbgalleri. Från detta kan ni göra urval på de fotografier ni önskar beställa som digitala bildfiler och/eller produkter.

Jag har inget minimibelopp på beställningar och hjälper er hela vägen med urval och layout. När ni har gjort ert urval av digitala filer och produkter så skickas en faktura till er. När fakturan är betalad så slutredigeras era bilder innan produkter beställs och digitala filer levereras via länk. Leveranstiden är produkter är upp till 8 veckor och digitala bildfiler upp till 4 veckor.

FAQ

FLER FRÅGOR?