GALLERIES

    Porträttfotografering i Rom

    I veckan har jag varit i Rom, för att delta på Way Up North, ett stort event för bröllopsfotografer. Det har varit föreläsningar från morgon till kväll som har gett mig mycket nya tankar, önskemål och planer inför den kommande bröllopssäsongen. Jag kommer berätta mer om detta i ett eget inlägg. Jag träffade också Linn för en porträttfotografering i det vackra ljuset och bakgrunderna… Var ska jag börja? Jag önskar jag hade såhär vackra miljöer utanför dörren hemma:) Vi gick en promenad i vackra, slitna staden som bjöd på underbart vårväder och Linn hade sånt härligt leende och otroliga ögon, så fin! När jag fotar i dagsljus och inte solnedgång så letar jag alltid efter skugga för att få ett jämnt och mjukt ljus men jag placerar gärna personen precis i skuggkanten för att få lite motljus för det är så fint!

    fotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-rom

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med gesäll- och mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.    Bröllopsfotograf Stockholm Det som urskiljer mig är min långa, dokumenterade erfarenhet och min vilja att göra det där lilla extra. Förebered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier