Porträttfotografering i Rom

12 april, 2016

I veckan har jag varit i Rom, för att delta på Way Up North, ett stort event för bröllopsfotografer. Det har varit föreläsningar från morgon till kväll som har gett mig mycket nya tankar, önskemål och planer inför den kommande bröllopssäsongen. Jag kommer berätta mer om detta i ett eget inlägg. Jag träffade också Linn för en porträttfotografering i det vackra ljuset och bakgrunderna… Var ska jag börja? Jag önskar jag hade såhär vackra miljöer utanför dörren hemma:) Vi gick en promenad i vackra, slitna staden som bjöd på underbart vårväder och Linn hade sånt härligt leende och otroliga ögon, så fin! När jag fotar i dagsljus och inte solnedgång så letar jag alltid efter skugga för att få ett jämnt och mjukt ljus men jag placerar gärna personen precis i skuggkanten för att få lite motljus för det är så fint!

fotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-rom

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG