SHARING IS CARING

Alla mina brudpar får ta del av massor av tips, råd och tankar fram till bröllopsdagen via mina nyhetsbrev. Att komma förbered är bästa sättet att prestera bra och få med det som är viktigt för just er, så hos mig ingår fria avstämningsmöten inför bröllopet.

Process

02. Bokning

Varje år fotograferar jag ett noga utvalt antal bröllop, jag har valt att hålla ned antalet uppdrag för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Om ni känner att jag är rätt fotograf för er så skickar jag över mitt avtal, för att ni ska kunna känna er trygga i vad ni kan förvänta er. Ert datum är låst vid signerat avtal och 50% i bokningsavgift.

04. PLANERING

Alla mina brudpar får mina tipsmail, där jag har samlat massor med tips som kan hjälpa i er planering samt underlätta under själva bröllopsdagen. Om ni har hjälp av en bröllopskoordinator eller andra leverantörer som kommer vara på plats under dagen stämmer jag av alla detaljer med dom, för att kunna förbereda mig på allra bästa sätt inför er dag.

06. BRÖLLOPET

Från de förväntansfulla förberedelserna, genom den känslosamma vigseln, till föreviga kärleken i talen era nära och kära håller till er under middagen fram tills alla dansar på bordet. Jag är med er under hela er bröllopsdag, för att berätta er historia, ert bröllop, på bästa sätt.

08. ALBUM OCH TACKKORT

Ni får tillgång till en egen webbshop där ni har möjlighet att beställa exklusiva album och tackkort, där ni får med alla delar som skapar en vacker berättelse som ni kan njuta av genom generationer. Jag värdesätter album och fysiska produkter högt och har spenderat mycket tid på att hitta leverantörer som uppfyller mina höga krav på design och kvalitet.