barnfotograf-stockholm

INVESTERINGSGUIDE

Innan er fotografering får ni ta del av min 30+ sidiga guide, med tips på allt ifrån tips på kläder, till val av plats till bra att ta med till barnfotograferingen.

Process porträttfotografering

02. Bokning

04. Välj plats

Fotograferingen sker antingen i ert hem eller utomhus på en plats som ni har valt ut (jag hjälper er gärna!). Fördelen med att fotograferas inomhus är att man aldrig behöver boka om pga dåligt väder, medan utomhus ger härlig känsla utifrån plats man väljer och vill man så matchar man kläder utifrån säsong för ett härligt färgtema.

06. Redigering & urval

Kvalitet kommer alltid i första hand, jag lägger stor omsorg på att enbart leverera bra bilder, både ur ett tekniskt och estetiskt perspektiv. Att göra urgallring och redigera fotografierna omsorgsfullt är en viktig service jag erbjuder mina kunder, vanligen visar jag runt 30-50 bilder i ert galleri.

08. Leverans

Jag har inget minimibelopp på beställningar och hjälper er hela vägen med urval och layout. När ni har gjort ert urval av digitala filer och produkter så skickas en faktura till er. När fakturan är betalad så slutredigeras era bilder innan produkter beställs och digitala filer levereras via länk. Leveranstiden är produkter är upp till 8 veckor och digitala bildfiler upp till 4 veckor.