Publicerad: Rustika bröllopsporträtt i vinterskrud

8 december, 2016

Tillsammans med min samarbetspartner floristen Emma Aronsson gjorde jag en stylad fotografering på Bogesunds slott i Vaxholm i februari med de fina modellerna Malin och Stefan samt duktiga Linnea Röjås som gjorde hår och make up. Det var en superkall, blåsig och alldeles alldeles underbar dag på slottet. Jag älskar att göra samarbeten med talangfulla, drivna personer som älskar detta lika mycket som mig! Bogesunds slott har en fascinerande historia med byggstart på 1640-talet som numera är förklarat byggnadsminne och förutom vackra salar, smala trappor och mängder av hemligheter även rymmer ett kapell för den som vill vigas på plats.

Inspirerad av temat för fotograferingen “vinterbröllop” ville vi att det avskalade, vackra, rustika skulle speglas i bilderna och slottets översta våning bjöd oss på en fantastisk sal som en gång i tiden fungerat som en danssal för storslagna fester. Redan tidigt i planeringsstadiet fastnade vi för den kalla frostiga känslan av blåa nyanser, vilket även passade väldigt bra till slottets inredning. Krispiga blåa anemoner möter skira dansande förgätmigej och doften av ecalyptuskvistar. En busig, vild brudbukett med bas av olivkvistar, rosmarin och eucalyptus och till brudgum en matchande fint corsage med kornblå anemon. Det dukade bordet gick även det i de blåa nyanserna med inslag av det snövita syrenerna som tillsammans med trycksakerna bjöd på bohem tema mer än strikt klassiskt utseende. Tårtan dekorerades med hänsyn till allt från den ljusblåa ecalyptusen till de alldeles mörka blåa i blåbären.

Fotograf: Brandwold Photography
Florist: Emma Aronsson
Dukning: Emma Aronsson
Trycksaker och skylt: Brandwold Photography
Hår och make up: Linnea Röjås
Tårta: Boulangerie Bageri & Cafe Waxholm
Klänning och bolero: Matildas fest (designad av Terese)

Tacksam över att ha blivit publicerad på Burnett’s Boards!

bröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholm bröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholmbröllopsfotograf-stockholm

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG