GALLERIES

    Smash the cake stockholm

    Bus och skratt!

    Smash the cake är en superrolig fotografering för 1 åringarna! Vi börjar sessionen med vanliga porträttbilder och eventuellt familjebilder innan det är dags för tårta för ettåringen. Sessionen avslutas med ett dopp i badkaret, min absoluta favoritrekvisita som ger underbart söta bilder.

    Ni väljer själva färgtema på er smash the cake fotografering och jag har kläder och rekvisita i form av tyllkjolar, byxor, flugor, partyhattar, vimplar och självklart blir tårtan anpassad efter dessa färger. De flesta väljer en ljus bakgrund men även där finns stora valmöjligheter.

    smash-the-cake-stockholm

    Smash the cake Stockholm
    Detta ingår

     • Välkomstbroschyr med all information ni behöver inför er fotografering
     • Förberedelse, planering och service innan, under och efter fotograferingen
     • Smash the cake fotografering 30-90 minuter i min studio med tillgång till noga utvald rekvisita
     • Personlig bildvisning i studion för att beställa digitala filer och produkter (bildfiler ingår ej i fotograferingskostnaden)
     • Upphämtningstid för att få hem era efterlängtade produkter
     • Tårta tillkommer till självkostnadspris, vanligen 500 kr

     

    Smash the cake Stockholm
    Smash the cake
    Tårta

    De allra flesta beställer tårta via mig, men det går lika bra att ta med egen. Min lokala leverantör gör en botten av sockerkaka och dekorerar den sedan efter era önskemål, det vanligaste är en trefärgade gräddtårta. Glöm inte att meddela eventuella allergier vid beställning. Många barn tycker det är roligt att få kladda och leka med tårtan, med händer eller hela ansiktet och kroppen:) medan en del är mer tveksamma. Om barnet väljer att leka med tårtan, tänk på att eventuella kläder kan få fettfläckar, så att ni inte har med er för ömtåliga kläder, det gäller även er föräldrar.

     

    Smash the cake Stockholm
    Upplevelse

    Var beredd på att er smash the cake fotografering kommer generera många skratt som kommer resultera i mängder av genuina bilder med precis de ansiktsuttrycken ni älskar. Vi bokar in en tid på dagen då er ettåring är pigg och säkerställer att hela fotograferingen är lättsam och busig. Planera gärna för att själva vara med på några familjebilder i början av sessionen, kan inte nog understryka hur värdefulla de bilderna kommer vara i framtiden.

     

    Smash the cake Stockholm

    Smash the cake Stockholm
    Priser

    Pris á la carte (sätt ihop ditt egna paket)
    Fotografering 1400 kr exkl. bildfiler och produkter

    Paketpris
    Fotografering och fotobok 4950 kr
    Fotografering och 5 digitala filer 5900 kr
    Fotografering och alla digitala filer (ca 30 st) 9900 kr

    Tårta
    Ta med egen eller beställ en rostårta av mig, 500 kr

    Vänligen skicka en bokningsförfrågan längst ner på sidan för mer information och fullständig prislista.

    Bokningsförfrågan smash the cake

    Vänligen använd mitt kontaktformulär vid bokningsförfrågan så återkommer jag inom kort med mer information och prislista. Vanligen svarar jag inom 24 timmar, om du inte har fått svar - vänligen kontrollera din skräppostmapp.

    Läs mer: Vanliga frågor