GALLERIES

    UNDERBAR FOTOGRAFERING FÖR

    ettåringar

    Smash the cake är en superrolig fotografering för 1 åringarna! Vi börjar sessionen med vanliga porträttbilder och eventuellt familjebilder innan det är dags för tårta för ettåringen. Sessionen avslutas med ett dopp i badkaret, min absoluta favoritrekvisita som ger underbart söta bilder.

    En rolig upplevelse

    Var beredd på att er smash the cake fotografering kommer generera många skratt som kommer resultera i mängder av genuina bilder med precis de ansiktsuttrycken ni älskar.

    Fotograferingen anpassas helt efter ettåringen. Jag gör mitt yttersta för att ni tillsammans ska få en fin upplevelse som resulterar i härliga bilder. Genom bus och lek (räkna med att bli involverade i er fotografering!) får vi fram ditt barns personlighet på bild.

    Efter porträttfotografering så dukar vi fram tårta, ballonger och eventuell övrig rekvisita för att låta ettåringen smasha. Inte alla barn gillar att kladda, oavsett om din son eller dotter gör det så brukar det bli fina bilder tillsammans med tårtan.

    INFORMATION

    Efter fotograferingen

    Tårta

    Upplevelse

    Ett par veckor efter fotograferingen är ni välkomna till studion på bildvisning alternativt så får ni ett webbgalleri. Från detta kan ni göra urval på de fotografier ni önskar beställa som digitala bildfiler och/eller produkter, för att ni ska få precis det ni vill ha. Samtliga produkter finns presenterade i min studio där ni kan titta och inspireras av alla tavelmoduler, ramar, album och printboxar innan ni gör er beställning.

    De allra flesta beställer tårta via mig, men det går lika bra att ta med egen. Min lokala leverantör gör en botten av sockerkaka och dekorerar den sedan efter era önskemål, det vanligaste är en trefärgade gräddtårta. Glöm inte att meddela eventuella allergier vid beställning. Många barn tycker det är roligt att få kladda och leka med tårtan, med händer eller hela ansiktet och kroppen:) medan en del är mer tveksamma. Om barnet väljer att leka med tårtan, tänk på att eventuella kläder kan få fett- och färgfläckar. Med det i åtanke, kom med kläder som tål att bli kladdiga, det gäller även er föräldrar.

    Vi bokar in en tid på dagen då er ettåring är pigg och säkerställer att hela fotograferingen är lättsam och busig. Planera gärna för att själva vara med på några familjebilder i början av sessionen, kan inte nog understryka hur värdefulla de bilderna kommer vara i framtiden. Ni väljer själva färgtema på er smash the cake fotografering och jag har kläder och rekvisita i form av tyllkjolar, byxor, flugor, partyhattar, vimplar. Självklart blir tårtan anpassad efter dessa färger. De flesta väljer en ljus bakgrund men även där finns stora valmöjligheter.

    Detta ingår

    Login till min kundportal med all information
    ni behöver inför er fotografering

    Förberedelse, planering och service innan,
    under och efter fotograferingen

    Smash the cake fotografering 30-90 minuter i
    min studio med tillgång till noga utvald rekvisita

    Personlig bildvisning i studion för att beställa digitala filer och produkter (bildfiler ingår ej i fotograferingskostnaden)

    Smash the cake Stockholm

    Priser

    Pris fotografering 1400 kr, följande ingår:

    ∙ Förberedelse, planering och service

    ∙ Fotografering 30-90 minuter i min studio

    ∙ Urval, redigering och backup av digitala bildfiler

    ∙ Noga utvald rekvisita och utlåning av kläder

    ∙ Personlig bildvisning i studion eller webbgalleri

    ∙ Digitala bildfiler och produkter ingår ej

    ∙ Betalas vid bokning, ej återbetalningsbar vid avbokning

    Populära produkter

    Fine art prints, från 250 kr
    Fotoalbum, från 4800 kr

    Paketpris 5 digitala filer 4500 kr

    Tårta
    Ta med egen eller beställ en rostårta av mig, 500 kr

    Vänligen skicka en bokningsförfrågan längst ner på sidan för mer information och fullständig prislista.

    Ladda ner fullständig prislista

    Bokningsförfrågan smash the cake

    Vänligen använd mitt kontaktformulär vid bokningsförfrågan så återkommer jag inom kort med mer information och prislista. Vanligen svarar jag inom 24 timmar, om du inte har fått svar - vänligen kontrollera din skräppostmapp.

    Läs mer: Vanliga frågor

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140