GALLERIES

    Tips val av kläder inför fotografering

    Tips val av kläder inför fotografering

    Tips val av kläder inför fotografering

    En väldigt vanlig fråga inför fotografering är ‘vad ska vi ha på oss?’. Kläder, med sina färger, stil och material kommer påverka era fotografier mycket, så välj kläder med omsorg. Det absolut viktigaste är naturligtvis att ni har det som ni trivs i och känner er fina i. Här delar jag med mig av några tips inför klädvalet till er fotografering. Missa inte pdf:en i slutet av inlägget för att ta del av fler tips och fler inspirationsbilder och länk till min Pinterest board!

     • Generellt sett rekommenderar jag alltid enkla, enfärgade och klassiska plagg utan starka färger, mönster, loggor och övriga detaljer. En stilren topp kommer vara lika fin nu som om 20 år när ni tittar tillbaka på era porträtt.

     

     • Om ni önskar en ljus bakgrund så rekommenderar jag ljusa plagg: vitt, ljusbeige, ljusgrått och alla dämpade, ljusa pastellfärger är väldigt fina på bilder och brukar ofta matcha varandra bra.

     

     • En vanlig miss är att alla individer som ska fotograferas klär sig just individuellt. Om ni är flera som ska fotograferas ihop så prova kläderna framför en spegel och se hur ni tycker att de fungerar ihop. En bild säger mer än tusen ord, klicka här så ser du vad jag menar 🙂

     

     • Vid gravid- eller bebisfotografering så tänk gärna på att klä er/barnen i löst sittande kläder så undviker ni att lämna märken på huden ifall vi ska ta bilder utan så mycket kläder (ha gärna med en tubtopp).

     

     • Ha gärna med er ombyte, både till er själva och barnen, men gör urvalet hemma i lugn och ro för att inte bli stressad och ha beslutsångest vid fotograferingen.

     

    • Ha gärna helt släta, hudfärgade underkläder då vid fotografering med blixt kan färger och mönsterstrukturer lysa igenom tunna, ljusa plagg.

     

    Tips val av kläder inför fotografering
    Fler tips? Ladda ner min gratis guide [här]
    fylld med fler tips och länk till min Pinterest board.

     

     

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    BRÖLLOP- OCH PORTRÄTTFOTOGRAF

    Studio i Täby, Stockholm

    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.


    Mer om mig.


    Nyhetsbrev
    Bröllopsfotograf Stockholm Mitt första bröllop fotograferade jag 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

    Mer info om barn- och familjefotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140