Varför du ska vara med på bilder med barnen

15 november, 2020

Varför du ska vara med på bilder med barnen

Varför du ska vara med på bilder med barnen? För barnens (och din!) skull. Det må vara en klyscha men det kommer en dag då fotografierna på er tillsammans kommer att vara ovärderliga. Jag vill fånga er familjs samspel och kärlek genom mina fotografier, så att ni kan glädjas av dom i generationer. De är bara små en kort period.

 

Varför du ska vara med på bilder med barnen

Den perfekta bilden vs. de underbara bilderna

Många eftersträvar att få den perfekta bilden att rama in och sätta upp. Jag har full respekt för det, men det kan också göra att det blir mycket press på alla som är med under fotograferingen. Personligen älskar jag album, av den enkla anledningen att jag tycker att fotografier kompletterar varandra. Bilderna när någon tittar på den andre, sådär busigt under lugg som hen alltid gör. Eller den där föräldern kittlar minstingen så att den kiknar av skratt. Fotografier där dubbelhakor, gapskratt, kramar och de speciella ansiktsuttrycken ryms. Fotografier som visar er. Er familjs kärlek.

 

Varför du ska vara med på bilder med barnen‘Jag hatar att vara med på bild’

Du är inte ensam om att känna dig obekväm med att vara framför kameran. Om du lägger osäkerheten åt sidan så är jag övertygad om att du kommer älska fotografierna på er tillsammans och jag vågar lova att dina barn kommer älska dom minst lika mycket, inte minst i framtiden. Det kommer komma en dag när barnen har vuxit upp då de värdesätter bilderna på er alla, som en familj, oerhört mycket. Jag gör alltid mitt yttersta för att ni ska få en fin upplevelse tillsammans och ni kommer få uppgifter och direktiv genom hela fotograferingen för att ni ska veta vad ni ska göra. Tryggt och mysigt! 

 

Varför du ska vara med på bilder med barnen

Planera inför er familjefotografering

Jag anser att er (och särskilt barnens) upplevelse av fotograferingen är väldigt viktig utöver att ni får bilder av högsta klass. Med barn funkar det sällan bra att be dem le och titta in i kameran men desto bättre att busa och hitta på roliga upptåg! Jag vill fånga er familjs samspel och kärlek genom mina bilder, så att ni kan glädjas av dom i generationer. Alla åldrar och alla årstider har sin charm. Gör en dag av det! Planera så att du har tillräckligt med tid för att bestämma outfit, styla håret och inte behöva oroa dig för trafik och så vidare. Se till att du inte kommer till fotograferingen stressad.

 

Varför du ska vara med på bilder med barnen

Vad drömmer ni om för bilder?

När ni bokar en familjefotografering kommer vi överens om vad ni vill ha för bilder. Vanligast är enskilda bilder på barnen, syskonbilder, enskilda bilder bara på er föräldrar samt huvudfokus på hela familjen tillsammans. Var beredda på att bli delaktiga i utomhuslekarna! Det blir allt från pussar, kittlingskrig, nu-kommer-pappa-och-tar-dig! till kramar.

Bli inte förskräckt om det kanske skulle kunna komma tårar, det kan bli jättefina bilder när mamma eller pappa tröstar. Kom avslappnad, barnen mätta och belåtna och alla sugna på ett äventyr! Ta gärna med rekvisita om ni önskar, något som betyder mycket, favoritnallen eller varför inte såpbubblor?

 

Barn- och familjefotograf i Stockholm

Läs mer om hur det är att bli fotograferad hos mig och se behind the scene filmer på denna sida.

Klicka här för att komma till min engelska sida.

 

Nedan är bilderna från Natalie och Francis familjefotografering, som jag fotograferade i Sollentuna en av de sista fantastiskt vackra höstdagarna. Så mycket kärlek i bilderna, ovärderligt för framtiden.

Varför du ska vara med på bilder med barnen Varför du ska vara med på bilder med barnen Varför du ska vara med på bilder med barnen Varför du ska vara med på bilder med barnen Varför du ska vara med på bilder med barnen Varför du ska vara med på bilder med barnen Varför du ska vara med på bilder med barnen Varför du ska vara med på bilder med barnen Varför du ska vara med på bilder med barnen Varför du ska vara med på bilder med barnen

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG