Barnfotograf norrort

11 augusti, 2019

Barnfotograf norrort

Elin och lilla Estelle fotograferades i studion. Jag älskar verkligen åldern 6-12 månader, barnen bjuder på så många mysiga och roliga uttryck! De lånade kläder utav mig och vi fotograferade mot en helvit matt bakgrund för ett klassiskt utseende. På slutet gjorde vi en liten mini smash the cake session. Denna gång med en ny tårttyp (naked cake) mot vad jag brukar ha. Badkaret – den mest populära rekvisitan jag har hos både föräldrar och barn) gjorde att vi fick avsluta fotograferingen med många skratt.

Här kan du läsa mer om mina barnfotograferingar och här hittar du info om smash the cake

Vad är viktigt för er när ni letar efter barnfotograf norrort?

Jag erbjuder barnfotografering utomhus under sommaren medan övrig tid på året är vi inomhus i min studio. I studio är det alltid bra ljus samt varmt och skönt. Fotograferingen tar vanligen mellan 30 och 60 minuter, vi har ingen stress utan fotar tills vi är nöjda. Kommer ni med småbarn tryter ofta tålamodet fortare än så. Jag har ett flertal bakgrunder att välja mellan och det går bra att få flera olika looks under samma fotograferingstillfälle. Jag har också en stor säng som det är fritt fram att hoppa och ha kuddkrig i, det brukar vara ett väldigt populärt inslag i slutet av fotograferingen:)

Barnfotograf norrort i studio

I studion har jag en rekvisita i form av söta mössor, tyllkjolar, hårband, vimplar, leksaksbil, dockvagn och leksaker. Du är varmt välkommen att ta med och föreslå egen rekvisita om du så önskar. Vid inomhusfotografering i studio blir det lugnare miljö för klassiska porträtt med möjlighet till stor variation till olika bakgrunder. Utomhus kan vi leka mer och hitta på olika uppdrag. Så vill ni ha busiga bilder där barnens personlighet verkligen kommer till sin rätt – välj utomhusfotografering. Barn upp till 2 år brukar dock bjuda på sina skönaste miner även inne i studion.

Barnfotograf StockholmBarnfotograf StockholmBarnfotograf StockholmBarnfotograf StockholmBarnfotograf StockholmBarnfotograf StockholmBarnfotograf StockholmBarnfotograf StockholmBarnfotograf StockholmSmash the cake StockholmSmash the cake StockholmSmash the cake Stockholm

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG