GALLERIES

    Barnfotografering studio

    Barnfotografering studio, en stund med mycket bus och kramar. Jag älskar verkligen åldern 6-18 månader, barnen bjuder på så många mysiga och roliga uttryck! I studion har jag en rekvisita i form av söta mössor, tyllkjolar, hårband, vimplar, leksaksbil, dockvagn och leksaker. Du är varmt välkommen att ta med och föreslå egen rekvisita om du så önskar. Vid inomhusfotografering i studio blir det lugnare miljö för klassiska porträtt med möjlighet till stor variation till olika bakgrunder. Utomhus kan vi leka mer och hitta på olika uppdrag. Så vill ni ha busiga bilder där barnens personlighet verkligen kommer till sin rätt – välj utomhusfotografering. Barn upp till 2 år brukar dock bjuda på sina skönaste miner även inne i studion.

    Barnfotografering i min studio i Täby

    Sköna miner och mycket skratt, det bjöd Wille på! Är du nyfiken på hur det kan se ut bakom kulisserna, kika gärna på videon.

    Barnfotografering studioBarnfotografering studioBarnfotografering studioBarnfotografering studioBarnfotografering studioBarnfotografering studio

    Information om barnfotografering studio

    Jag erbjuder barnfotografering inomhus i min studio, där det alltid är bra ljus och varmt och skönt, fördelen med att fotograferas i studion är definitivt att man aldrig behöver boka om pga dåligt väder. Fotograferingen tar vanligen mellan 30 och 90 minuter, vi har ingen stress utan fotar tills vi är nöjda. Om ni kommer med småbarn kan tålamodet tryta fort, vi fotograferar så länge barnen tycker det är roligt. Jag har många förslag på fina utomhusplatser som passar olika åldrar och årstider i Täby och närliggande platser. Personligen älskar jag charmen i olika miner och sinnesstämningar, bilder som kompletterar varandra och bygger en fin historia ihop. Mina bilder skapar jag med målbilden att de ska bilda ett fint album att bläddra i tillsammans i framtiden och skratta åt alla mysiga och personliga miner och situationer som uppstår.

    Klicka här för att läsa mer om barnfotografering studio hos mig.

     

     

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    KONTAKTA MIG

    Ser fram emot att höra av dig! Vänligen skicka en bokningsförfrågan så återkommer jag inom kort med mer information och prislista.