GALLERIES

    Bröllop Ekensdal

    Bröllop Ekensdal

    Under våren blev jag tillfrågad att fotografera bröllop på Ekensdal för ett nytt varumärke och det har verkligen varit så roligt att få jobba tillsammans med Anna och Alicia, som ligger bakom Bon Viola. Tillsammans kommer de erbjuda bröllopsplanering, design och event. Efter en sommar som knappt inneburit några bröllop pågrund av Covid-19 så var det verkligen superroligt att få spendera dagen med kreativa, passionerade personer i samma bransch som delar samma kärlek till ljusa toner med romantiska inslag. Här är mina favoriter från fotograferingen!

    Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop EkensdalBröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal Bröllop Ekensdal

    Anna och Alicias ord om fotograferingen:

    Välkommen till en stylad bröllopsfotografering där skandinavisk enkelhet möter en lyxig bohemisk stil och känsla. Den lugna miljö från den svenska skärgården är integrerad i designen, som var vår vision från början. Vi ville att designen under hela fotograferingen skulle gå hand i hand med den rena men ändå dramatiska omgivningen av lokalen och naturen. Med detta i åtanke ville vi arbeta med en mjuk och tidlös färgpalett i neutrala, flytande tyger och livliga blommor.

    När vi skapade middagsdukningen använde vi draperade tyger, vilket ger det en luftig känsla, i kombination med de långa ljusstakarna som når upp till blommorna. Tanken bakom att skapa det hängande blommorarrangemanget var att skapa ett showpiece som inte tar fokus från gästen som sitter framför dig och gör illusionen av ett blommoln. Så genom att använda blommor som rosor, nejlikor och pioner som bas förstärks verkligen känslan av det.

    Bruden bär en delikat och romantisk klänning med tyll broderade med spetsstycken från Milagro.

    Terese på Brandwold Photography med sin känsla för estetik och detaljer fångade allt detta vackra på analog film. Hela designen passar perfekt för film med sin lätta och luftiga stil.

    Medverkande under denna bröllopsfotografering

    Creative direction and flowers: Bon Viola
    Photographer: Brandwold Photography
    Videographer: Viggurt Visuals
    Paper goods: Bon Viola & Omslag
    Ribbon, with print and for bouquet: Oh Happy!
    Hair and make-up: Make up by Bellange
    Dress: Milagro (dress style Liberty & Magenta from Wona Concept)
    Venue: Ekensdal
    Models: Hilda & Bård

    Bröllop Ekensdal

    Från Ekendals hemsida: Vattnet, solnedgången, sekelskiftsvillan och en stjärnkock bakom kastrullerna – Ekensdal är som gjort för ett lyckat bröllop. Vår kökschef Mathias Herlev Hansson har vunnit både VM och OS med Svenska Kocklandslaget och är en garanti för att maten alltid håller högsta kvalitet och att ni får en matupplevelse utöver det vanliga.

    Ett bröllop på Ekensdal kan se ut på en mängd olika sätt. Vissa väljer ett utomhusbröllop här i vår trädgård, andra väljer att komma hit sjövägen efter en vigsel t.ex. i Stockholm city. Båtresan till Ekensdal tar ca 30 min från Nybrokajen.

    Se fler bröllop från Ekensdal

    Klicka här för att se berättelsen från Anders och Viktorias vackra sensommarbröllop på Ekensdal. Med vigsel utomhus på gården hade de en fantastisk utsikt över havet när de sa ja till varandra framför sina nära och kära.

    Boka mig som bröllopsfotograf på Ekensdal i Nacka

    Jag är yrkesverksam porträtt- och bröllopsfotograf, har fotograferat bröllop sedan 2008. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket, certifierad av Federation of European Photographers, nominerad till Europas bästa bröllopsfotograf, innehar ett flertal hederspris och bronspoäng från SM i porträttfotografering och har blivit publicerad på flertalet internationella bloggar.

    Intresserad av att veta mer om mina bröllopspaket? Klicka här för att läsa mer om vad jag erbjuder och vad som ingårHär hittar ni min engelska hemsida.

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    BRÖLLOP- OCH PORTRÄTTFOTOGRAF

    Studio i Täby, Stockholm

    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.


    Mer om mig.


    Nyhetsbrev
    Bröllopsfotograf Stockholm Mitt första bröllop fotograferade jag 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

    Mer info om barn- och familjefotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140