GALLERIES

    Bröllop Eklundshof

    Erik och Isabelle gifte sig en av de allra finaste sommardagarna i Uppsala domkyrka och hade sedan sitt bröllop på Eklundshof, strax utanför Uppsala city. 

    Bröllop Uppsala domkyrkaBröllop Uppsala domkyrkaBröllop EklundshofBröllop Uppsala domkyrkaBröllop Uppsala domkyrkaBröllop Uppsala domkyrkaBröllop Uppsala domkyrkaBröllop Uppsala domkyrkaVigsel Uppsala domkyrkaBröllop Uppsala domkyrkaBröllop Uppsala domkyrkaVigsel Uppsala domkyrkaVigsel Uppsala domkyrkaVigsel Uppsala domkyrkaBröllop EklundshofVigsel Uppsala domkyrkaVigsel Uppsala domkyrkaBröllop EklundshofVigsel Uppsala domkyrkaVigsel Uppsala domkyrkaVigsel Uppsala domkyrkaBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofVigsel Uppsala domkyrkaVigsel Uppsala domkyrkaBröllop EklundshofVigsel Uppsala domkyrkaVigsel Uppsala domkyrkaVigsel Uppsala domkyrkaBröllop EklundshofBröllop EklundshofVigsel Uppsala domkyrkaBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop EklundshofBröllop Eklundshof

     

     

    Film av Linus Jonsson

    Om dagen

    Isabelle gjorde sig i ordning i hemmet, med utsikt över domkyrkan, tillsammans med sina tärnor och parets dotter och här fångade vi fantastiskt söta mor-och-dotter-bilder. Det är lika fantastiskt varje gång man lyckas föreviga speciella stunder som uppstår på en bröllopsdag som man inte har planerat för.

    Universitet utgjorde en otroligt pampig back drop för first look. Jag älskar att det finns så mycket variation i centrala Uppsala, allt från mysiga små gränder, till storslagen arkitektur och vackra landskapsmiljöer, allt inom ett par minuters räckhåll.

    För mig var det premiär att fotografera bröllop i domkyrkan och den var ju precis så häftig som jag hade föreställt mig. Efter vigseln åkte de häst och vagn till botaniska trädgården för porträttfotografering innan de åkte till Eklundshof, där gästerna tog emot dom. Kvällen avslutades med många härliga tal och uppslupen stämning, med ett avbrott för porträtt i solnedgången. Tack Erik och Isabelle för en helt fantastisk dag!

    Bröllop Eklundshof

    Om ni letar efter en naturnära oas, nära till city kan Eklundshof vara intressant att titta vidare på. 1754 påbörjades bygget och om hållbarhet ligger er varmt om hjärtat så kommer ni inte bli besvikna. Fantastisk god mat med omtanke, såhär skriver de själva på sin hemsida:

    Ett så litet ekologiskt fotavtryck som möjligt – det är vår ambition. En miljömedvetenhet som framförallt avspeglar sig i vår matupplevelse. Tack vare vårt nära samarbete med gårdar i hela Uppland kan vi fylla våra serveringsfat med närproducerade råvaror som alltid följer säsongens tecken.

    Boka mig som bröllopsfotograf på Eklundshof i Uppsala

    Jag är yrkesverksam porträtt- och bröllopsfotograf, har fotograferat bröllop sedan 2008. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket, certifierad av Federation of European Photographers, nominerad till Europas bästa bröllopsfotograf, innehar ett flertal hederspris och bronspoäng från SM i porträttfotografering och har blivit publicerad på flertalet internationella bloggar.

    Intresserad av att veta mer om mina bröllopspaket? Klicka här för att läsa mer om vad jag erbjuder och vad som ingårHär hittar ni min engelska hemsida.

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    BRÖLLOP- OCH PORTRÄTTFOTOGRAF

    Studio i Täby, Stockholm

    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.


    Mer om mig.


    Nyhetsbrev
    Bröllopsfotograf Stockholm Mitt första bröllop fotograferade jag 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

    Mer info om barn- och familjefotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140