Bröllop Ekolsund

12 februari, 2022

BRÖLLOP EKOLSUND

LÄNKAR

Bröllop Ekolsund
Bröllop Ekolsund Bröllop Ekolsund Bröllop Ekolsund Bröllop Ekolsund Bröllop Ekolsund Bröllop EkolsundBröllop Ekolsund Bröllop Ekolsund Bröllop Ekolsund Bröllop Ekolsund
Bröllop Ekolsund
Bröllop EkolsundBröllop EkolsundBröllop EkolsundBröllop EkolsundBröllop EkolsundBröllop Ekolsund
Bröllop Ekolsund

Bröllop Ekolsund

Ekolsunds slott är en fantastisk plats för bröllop. Ekolsund ligger i Enköpings kommun Den vackra slottsparken ger er stora möjligheter till vigselplats, om ni önskar ha er vigsel på Ekolsund. Att ha möjlighet till vigsel inne i den stora riddarsalen, på borggården eller i parken ger er alla möjligheter att styra er vigsel efter väder och vind. Slottet är det enda privatägda kungliga slottet i Sverige, med Gustav III som slottsherre en gång i tiden. På Ekolsunds ryms 80 övernattande bröllopsgäster.

Bröllopsfotograf Ekolsund slott

Kristina och Per gifte sig på Ekolsund en vacker septemberdag, då slottsparken visade sig från sin vackraste sida. Den långa allen är något alldeles extra, året om. Nyfiken på att se fler bröllop från Ekolsund? Missa inte denna härliga inspirationsfotografering.

15 års erfarenhet

Upplev vackra, tidlösa fotografier

som står sig genom generationer

Det som urskiljer mig från många andra bröllopsfotografer idag är min långa, dokumenterade erfarenhet och min vilja att göra det där lilla extra. Alla bröllop och brudpar är unika men som erfaren bröllopsfotograf är jag van att läsa av situationer och förutse händelser innan de uppstår.

LÄS MER

SHARE THIS STORY

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG