Erfaren bröllopsfotograf

FÖRDELARNA MED ATT ANLITA EN

KONTAKTA MIG

Som din bröllopsfotograf är jag den person som du tillbringar mest tid med under din bröllopsdag, utöver din partner. Därför är det A & O att ni känner er bekväma med mig och trygga i vad jag levererar till er efteråt.

Att boka bröllopsfotograf är något många upplever som svårt. Det finns idag en uppsjö av fotografer, så var börjar man? På denna sida går jag igenom vad det innebär att boka mig, i egenskap av en erfaren bröllopsfotograf. Jag har arbetat som bröllopsfotograf sedan 2008 och utöver att ni väljer mig utifrån att ni gillar mitt bildspråk så innebär det också att ni kan känna er trygga i att ni får en fotograf som planerar, förutser situationer och klarar de olika tekniska utmaningar som en bröllopsdag innebär.

Fördelarna med en erfaren bröllopsfotograf

TRYGGHET, KOMMUNIKATION och STRUKTUR

Varje år fotograferar jag ett noga utvalt antal bröllop. Jag har valt att hålla ned antalet uppdrag för att kunna ge mina par bäst tänkbara service och arbetar hårt för att möta mina kunders höga förväntningar.

Jag delar gärna med mig av min kunskap och mina tankar kring hur ni kan planera er dag för att få så bra förutsättningar som möjligt för fina fotografier. Inför ert bröllop får ni ta del av mina tipsmail, som innehåller allt från tankar kring upplägg av vigseln till lista inför familjefotograferingen.

Hos mig ingår fria konsultationer för mina brudpar, för att diskutera stort som litet. Ni är alltid välkomna att bolla era funderingar med mig, jag hjälper er gärna.

PORtFOLIO

ALLT BÖRJAR MED EN HISTORIA.

ER HISTORIA.

Information

& prislista

PRISLISTA

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Erfaren bröllopsfotograf

En ERFAREN BRÖLLOPSFOTOGRAF INNEBÄR

Alla bröllop och brudpar är unika men som erfaren bröllopsfotograf är jag van att läsa av situationer och förutse händelser innan de uppstår. Jag hjälper er gärna i planeringsfasen om ni funderar på vad som blir bäst utifrån ett fotografiskt perspektiv. Det kan vara allt från placering av vigselplats beroende på hur ljuset kommer falla till vad man kan tänka på under tiden man gör sig i ordning på morgonen till hur man får fina porträtt på alla gäster.

FLEXIBEL

POSERING

ALLA SKA MED

Den röda tråden hos mina kunders recensioner är att de känner sig bekväma framför min kamera. Läs mer om det här.

Släktingar som förvillar sig innan familje-porträtten och männen som inte vill vara med på bild. Jag är van att bemöta olika typer av människor.

Jag arbetar både som en fluga på väggen och styr upp situationer och skapar händelser, olika delar på dagen kräver olika förhållningssätt.

LJUSFÖRHÅLLANDEN

ÖGA FÖR DETALJER

DOKUMENTERING

Känn er trygga i att jag hanterar alla typer av ljusförhållanden, från den mörka kyrkan, till motljuset under kvällen till festen på dansgolvet. Arbetar både med dagsljus och blixt, utifrån vad situationen kräver.

Mitt mål med mitt arbete är att blanda fotojournalistik med ett idealiserande bildspråk. Jag fångar upp de små ögonblicken mellan de stora händelserna.

Jag lägger stor vikt vid att fotografera era omsorgsfullt valda detaljer, allt från era trycksaker till blomster-arrangemangen på borden.

MIN STYRKA

Prisbelönt och dokumenterat erfaren

Det som urskiljer mig från många andra bröllopsfotografer idag är min långa, dokumenterade erfarenhet och min vilja att göra det där lilla extra. Jag har arbetat som bröllopsfotograf sedan 2008 och strävar efter att hela tiden utveckla och utbilda mig inom min profession.

Jag innehar Gesäll- och Mästarbrev (godkänd av Sveriges Hantverkarråd), är medlem i Svenska Fotografers förbund och EP-certifierad av Federation of European Photographers.

2017 och 2019 blev jag nominerad till Europas Bästa Bröllopsfotograf av WUN. Innehar flertalet priser och hedersutnämningar från SM i porträtt- och bröllopsfotografi och har blivit publicerad på flertalet internationella bloggar.

UTÖVER VACKRA BILDER

Erfaren bröllopsfotograf

vackert ljus och skira pasteller

Jag vill jobba med just er som värdesätter varandra

Så sätter jag min prägel, konsekvent år efter år

Bröllop handlar om något mer än fantastiska bilder, nämligen er. Er början på ert äktenskap, som ni firar tillsammans med era favoritpersoner. Ni värderar kvalité över kvantitet och känner att innebörden av fotografier är viktiga för att minnas speciella stunder. Genom att vi delar visioner så kan vi relatera till varandra, vilket jag tror är en framgångsfaktor när vi ska samarbeta.

Om ni älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Ni vill ha era omsorgsfullt utvalda detaljer förevigade men också alla känslor som uppstår under dagen. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn. Att ni känner er trygga i att få ett resultat som står sig genom generationer är viktigast för mig utöver er upplevelse tillsammans.

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match.

ENGLISH SITE