GALLERIES

    Bröllop Lydinge Säteri Uppsala

    Bröllop Lydinge Säteri Uppsala

    Bröllop på Lydinge Säteri utanför Uppsala är platsen för dig om du drömmer om ett lantligt bröllop i vacker lada i grönskande omgivningar. Omgiven av lummiga hästhagar och vacker skogsdunge precis utanför ladan (missa inte motljusbilderna i slutet av inlägget!) erbjuder Lydinge verkligen en avslappnad och mysig atmosfär. Maria och Albin gjorde i ordning sig i varsin flygel innan first look ägde rum på gräsmattan utanför. Porträtten tog vi i äppelträdgården innan vigseln i kyrkan. Deras kyrkokör sjöng under vigseln, det var en ny upplevelse för mig och så stämningsfullt.

    Många känner sig tveksamma till att gå ut en stund mitt i middagen, vilket jag förstår. Man vill spendera så mycket tid som möjligt med sina gäster. Är det fint väder kan det vara så värdefullt att gå ut 15-20 minuter för att fotografera några extra porträtt i det mjuka kvällsljuset. Ni får en liten paus och chans att umgås bara ni två (tillsammans med mig och min kamera;). Men det är också så oslagbart vackert att fotografera i sådant här motljus. Jag älskar att fota stämningsfulla porträtt på kvällen, där brudparet är helt avslappnade och sådär galet lyckliga och kära!

    Kvällen avslutades med helt galen fest:) Tack Maria och Albin för ett fantastiskt bröllop på Lydinge Säteri! Intresserad av att veta mer om mina bröllopspaket – klicka här.

    Bröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaLantligt bröllop UppsalaBröllop Lydinge UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop lada UppsalaBröllop lada UppsalaBröllop LydingeBröllop Lydinge UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllopsfest Lyding SäteriBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge UppsalaBröllop Lydinge Uppsala

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Brandwold Photography
    ×
    17 oktober, 2019