GALLERIES

    Bröllop Lydinge Säteri Uppsala

    Bröllop Lydinge Säteri Uppsala

    Bröllop på Lydinge Säteri utanför Uppsala är platsen för dig om du drömmer om ett lantligt bröllop i vacker lada i grönskande omgivningar. Omgiven av lummiga hästhagar och vacker skogsdunge precis utanför ladan (missa inte motljusbilderna i slutet av inlägget!) erbjuder Lydinge verkligen en avslappnad och mysig atmosfär. Maria och Albin gjorde i ordning sig i varsin flygel innan first look ägde rum på gräsmattan utanför. Jag rekommenderar alla att göra first look, det är verkligen en speciell känsla att se varandra för första gången på detta sätt om man har möjlighet innan vigseln. Porträtten tog vi i äppelträdgården innan vigseln i kyrkan. Deras kyrkokör sjöng under vigseln, det var en ny upplevelse för mig och så stämningsfullt.

    Minglet ägde rum på uppfarten, där gästerna fick fota sig under tiden det bjöds på snittar. Till middag serverades en buffé och laddörrarna kunder stå öppen tack vare den varma sommarkvällen.

    Många känner sig tveksamma till att gå ut en stund mitt i middagen, vilket jag förstår till fullo. Man vill spendera så mycket tid som möjligt med sina gäster. Är det fint väder kan det vara så värdefullt att gå ut 15-20 minuter för att fotografera några extra porträtt i det mjuka kvällsljuset. Ni får en liten paus och chans att umgås bara ni två (tillsammans med mig och min kamera;). Men det är också så oslagbart vackert att fotografera i sådant här motljus, speciellt på Lydinge som har en vacker dunge precis utanför festlokalen med solnedgången som ger vackert ljus. Jag älskar att fota stämningsfulla porträtt på kvällen, där brudparet är helt avslappnade och sådär galet lyckliga och kära!

    Kvällen avslutades med helt galen fest:) Tack Maria och Albin för ett fantastiskt bröllop på Lydinge Säteri! Intresserad av att veta mer om mina bröllopspaket – klicka här.

    Bröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaLantligt bröllop UppsalaBröllop Lydinge UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop lada UppsalaBröllop lada UppsalaBröllop LydingeBröllop Lydinge UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllopsfest Lyding SäteriBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge Säteri UppsalaBröllop Lydinge UppsalaBröllop Lydinge Uppsala

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    BRÖLLOP- OCH PORTRÄTTFOTOGRAF

    Studio i Täby, Stockholm

    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.


    Mer om mig.


    Nyhetsbrev
    Bröllopsfotograf Stockholm Mitt första bröllop fotograferade jag 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

    Mer info om barn- och familjefotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140