Bröllop Örbyhus slott

17 juli, 2023

BRÖLLOP ÖRBYHUS SLOTT

TEAM

Plats Örbyhus slott
Koordinering, design och blommor Floristeriet
Fotograf Brandwold Photography
Trycksaker Studio Brandis

Dekor Himla och Table
MUA Johanna Cedervall
Klänning Daalarna

Skor Bella Belle

Smycken Van Bruun

Tårta Ida & The Cakes
Bar The Social Bar

Bil Keno


Bröllop Örbyhus slott


Bröllop Örbyhus slott

Bröllop Örbyhus slott

Bröllop Örbyhus slott


Bröllop Örbyhus slott


Bröllop Örbyhus slottBröllop Örbyhus slottBröllop Örbyhus slottBröllop Örbyhus slott


Bröllop Örbyhus slott


Bröllop Örbyhus slottBröllop Örbyhus slott


Bröllop Örbyhus slottBröllop Örbyhus slottBröllop Örbyhus slottBröllop Örbyhus slott


Bröllop Örbyhus slottBröllop Örbyhus slott


Bröllop Örbyhus slott


Bröllop Örbyhus slott


Bröllop Örbyhus slott
Bröllop Örbyhus slott

Bröllop Örbyhus slott, en helt fantastisk plats 40 minuter utanför Uppsala.

Örbyhus slott är beläget i norra Uppland, 8 kilometer norr om Uppsala, cirka 1,5 timme från Stockholm. 1450-talet byggdes slottet, Gustav Vasa uppförde muren runt slottet på 1500-talet och slottet skrev nationell historia år 1577 när kungen avsattes och när Gustav Vasas äldste son, Erik XIV, dog här. Det vackra slottet i barockstil byggdes under 1800-talet och har renoverats flertal gånger sedan dess.

Bröllop Örbyhus slott

Om ni letar en bröllopslokal med ljusa pastellfärgade väggar, högt i tak och en härlig slottsträdgård så är Örbyhus slott en underbar plats för bröllop. Orangeriet byggdes på 1820-talet och rymmer 200 sittande gäster. Ni kan ta in egen mat och dryck.

Bröllopsfotograf Örbyhus

Tillsammans med Jessica från Floristeriet och fantastiska leverantörer så skapade vi en inspirations fotografering för att visa hur ett bröllop på Örbyhus slott kan se ut.

Det höga taket i orangeriet var i fokus för planeringen, med pastellfärger i fokus. Jessica skapade en romantisk och böljande bröllopsdesign. Blommorna var vilda och sagolika, med nyanser av rosenaprikos och blå pastellblommor. Jessica skapade två stora arrangemang för att rama in bordsplaceringen och vigselplatsen, med hjälp av toffeerosor, förgätmigej, brudslöja, riddarsporrar, hortensior, oxypetalum och nejlikor. Valet av blommor och dess färger passade perfekt till orangeriets vackra fönster och aprikosa väggar. Bordet var dukat med jordnära färger med linnedukar med guldbestick och rosenaprikosa servetter. Det romantiska utseendet på stolarna förhöjde helhetsintrycket. Eleganta ljusstakar med rosenaprikosa ljus. Vi byggde upp ett drömlikt loungeområde, perfekt yta för gäster till minglet och för att göra baren komplett.

Bruden bar en långärmad spetsklänning med en fantastisk rygg från Daalarna tillsammans med klackar från Bella Belle Shoes. Brudgummen bar en ljusgrå kostym från Oskar Jacobsen för att vara i linje med det ljusa pastelltemat i fotograferingen. Inspirationen till designen av inbjudningarna kommer från passionen för att rita unika mönster för en kollektion, vilket resulterade i ett handritat Toile de Jouy-mönster av växthuset och dess omgivningar av Studio Brandis.

15 års erfarenhet

Upplev vackra, tidlösa fotografier

som står sig genom generationer

Det som urskiljer mig från många andra bröllopsfotografer idag är min långa, dokumenterade erfarenhet och min vilja att göra det där lilla extra. Alla bröllop och brudpar är unika men som erfaren bröllopsfotograf är jag van att läsa av situationer och förutse händelser innan de uppstår.

LÄS MER

SHARE THIS STORY

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG