Bröllop Skridskopaviljongen

9 november, 2018

Bröllop Skridskopaviljongen

Caroline och Daniel hade sitt bröllop Skridskopaviljongen i Stockholm. Det var verkligen en sån där underbar vinterdag som man drömmer om när man planerar ett vinterbröllop. De gjorde sig i ordning i varsitt rum på nedervåningen tillsammans med sitt följe för att sedan ha sin first look inne i stora salen. Efter first look fotograferade vi porträtt precis utanför lokalen med den fantastiska utsikten som bakgrund. Vid fotografering utomhus i sådana här grader gäller det att ha varma halsdukar, jackor och vantar att värma sig med emellanåt eftersom man snabbt blir nedkyld (jag som fotograf däremot hade lyxen att kunna ha kläder anpassade för vädret;)

Jag kunde inte sluta titta på Carolines jumpsuit, den var verkligen helt fantastisk (och egendesignad!). Förutom att tärnorna och marsalkerna var snyggt matchade i blått så var hela gästskaran det också. Älskar idén, det gör så mycket för bilderna och helhetsintrycket när färgskalan går hela vägen. De valde att ha ett kortare bröllop, med mingel istället för sittande bröllopsmiddag. Det perfekta sättet att ha ett mindre bröllop utan att göra avkall på de delar man älskar. En helt underbar dag, från början till slut. Att avsluta kvällen med att låta gästerna forma en tunnel med tomtebloss blir väldigt effektfullt och skapar en mysig och uppsluppen stämning.

Bröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen StockholmBröllop Skridskopaviljongen Stockholm Vigsel Skridskopaviljongen Stockholm Vigsel Skridskopaviljongen Stockholm Vigsel Skridskopaviljongen Stockholm Vigsel Skridskopaviljongen StockholmBröllopsbilder Stockholm vinter Bröllopsbilder Stockholm vinter Bröllopsbilder Stockholm vinter Bröllopsbilder Stockholm vinter Bröllopsbilder Stockholm vinter Bröllopsbilder Stockholm vinter Bröllopsbilder Stockholm vinter Bröllop Skeppsholmen Bröllop Skeppsholmen Bröllop Skeppsholmen Bröllop Skeppsholmen Bröllop Skeppsholmen Bröllop Skeppsholmen Bröllop Skeppsholmen Bröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen StockholmBröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen Stockholm Bröllop Skridskopaviljongen Bröllop Skridskopaviljongen Bröllop Skridskopaviljongen Vinterbröllop Skridskopaviljongen

Bröllop Skridskopaviljongen

Funderar ni också på att gifta er i Skridskopaviljongen? Skridskopaviljongen är vacker året om men verkligen den perfekta höst- och vinterlokalen för bröllop och vigslar för det mindre eller mellanstora sällskapet. Otroligt härligt ljusinsläpp och vacker dekor. Sitt unika läge i Stockholm gör att ni kan få både vackra naturporträtt men också Stockholms skyline i bakgrunden. Vigseln sker uppe på loftet med vackra vita takbjälkar. Läs mer om att boka mig som bröllopsfotograf.

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG