Bröllop Skytteholm Ekerö

9 september, 2018

Bröllop Skytteholm Ekerö

Susanne och Peder hade sitt bröllop på Skytteholm på Ekerö en vacker sommardag. Killarna gjorde sig i ordning i Skytteholms vackra bröllopssvit och tjejerna spenderade förmiddagen tillsammans en bit därifrån. Det var så härligt nervös, uppslupen stämning innan de äntligen fick se varandra för första gången i sina bröllopskläder inne i kyrkan. Efter gratulationerna så fick gästerna åka båt till Skytteholm medan Susanne och Peder åkte en fantastiskt fin, gräddvit bil till fotograferingen. Sedan fick de äntligen möta upp sina familjer och vänner för brudskål, mingel och sen en hejdundrandes fest! Älskar när det blir riktigt ös på dansgolvet och innan dess var middagen fylld av vackra och gapskrattframkallande tal. Underbar dag, från början till slut.

PS. Missa inte Jessie och Eriks bröllop på Skytteholm.

Bröllop Skytteholm Ekerö

Bröllop Skytteholm Ekerö

Funderar ni också på att gifta er på Skytteholm? Jag har fotograferat bröllop på Skytteholm under flera år, både borglig vigsel på plats och vigsel i närliggande kyrkor. Om ni letar efter en klassisk herrgård precis vid vattnet, med stora möjligheter till variation av vigsel kanske Skytteholm är något för er. Jag älskar Skytteholm för deras perfekta läge precis vid Mälaren samt fina natur runtomkring men ändå närhet till Stockholm. Baksidan lämpar sig både som vigselplats och brudskålen där ni har vattnet som bakgrund. Läs mer om att boka mig som bröllopsfotograf.Bröllop Skytteholm Ekerö Bröllopsfotografering Bröllopsfest Ekerö Gifta sig Skytteholm Borglig vigsel Ekerö Vigsel Ekerö kyrka Bröllopsfotograf Ekerö 

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG