Bröllop Svartsjö slott

12 december, 2020

BRÖLLOP SVARTSJÖ SLOTT

TEAM

Plats Svartsjö slott, Ekerö
Koordinering, design och blommor Bon Viola
Fotograf Brandwold Photography
Videograf Josef Runsten
Trycksaker By Stina Design
MUA Stylist Bodil
Klänning Abby Waits

Kostym och skor House of steens
Tårta The Cakemaker Stockholm

Smycken Malin Ivarsson Jewelry

Modeller Philip A och Makda J, Avenue Models

Dukar Rental Stories

Bröllop Svartsjö slott

Bröllop på ett slott, en dröm som går i uppfyllelse för många. Oavsett om du har drömt om ett slottsbröllop eller inte, är Svartsjö slott på Ekerö inget undantag. Slott ger alltid en viss typ av känsla tycker jag, med sin maffiga arkitektur, historien om svunna tider och välskötta trädgårdar.

Bröllop på Svartsjö slott erbjuder en rad olika alternativ. Välj att ha vigseln i någon av de fyra närliggande kyrkorna (Skå, Sånga, Färentuna och Hilleshög) eller ha det i slottsparken på Svartsjö. Om det är dåligt väder eller om ni har ert bröllop på vintern, så kan den italienska salongen som dessa bilder är fotade på vara ett bra alternativ.

Bröllop Svartsjö slott Bröllop Svartsjö slott Bröllop Svartsjö slott Bröllop Svartsjö slott Bröllop Svartsjö slott Bröllop Svartsjö slott Bröllop Svartsjö slott Bröllop Svartsjö slott Bröllop Svartsjö slottBröllop Svartsjö slott Bröllop Svartsjö slott Bröllop Svartsjö slott Bröllop Svartsjö slott Bröllop Svartsjö slott Bröllop Svartsjö slott Bröllop Svartsjö slott Bröllop Svartsjö slott Bröllop Svartsjö slott Bröllop Svartsjö slott

Bröllop Svartsjö slott

Naturskönt på Ekerö ligger Svartsjö slott inbäddat i grönska och ni kan välja att ha er vigsel i italienska salongen där vi har fotograferat denna inspirationsplåtning. Ni kan också ha vigseln i slottsparken eller i en av de fyra kyrkorna som ligger i närheten: SkåSångaHilleshög och Färentuna kyrka. Svartsjö slott rymmer bröllop upp till 100 gäster.

Tips på leverantörer till ert bröllop på Svartsjö slott

Bon Viola stod för all koordinering, styling och blomster till denna fotografering. Alicia och Anna kan jag varmt rekommendera om du söker bröllopskoordinatorer som är otroligt varma och tänker på alla detaljer. Brandwold Photography stod för fotografering och Josef Runsten var videograf. Makdas fantastiska bröllopsklänning kommer från Abby Waits och By Stina Design har gjort trycksakerna. Hår och make up stod Stylist Bodil för.

Svartsjö slott på Ekerö

Beläget på Färingsö på Ekerö i Stockholm, ligger Svartsjö slott, ett vackert slott med rötter som sträcker sig tillbaka till 1700-talet. Dess magnifika park och trädgård är välkända för sin skönhet och storslagenhet och erbjuder många platser för bröllopsfotografering. Dessutom har slottet flera rum som är perfekta för bröllopsceremonier och fester, inklusive en festvåning med en fantastisk utsikt över trädgården.

Fascinerande nog har Svartsjö slott en spännande historia. Slottet byggdes på beställning av kung Fredrik I och var en gång ett kungligt sommarnöje. Efter att kungafamiljen inte längre använde slottet som residens, har det ägts av staten. Nu ägs slottet av Statens Fastighetsverk, drivs i privat regi och fungerar som en populär plats för bröllop och andra evenemang.

Utöver dess vackra utomhusområden finns det flera olika inomhuslokaler att välja mellan för bröllopsfesten. För brudpar som vill ha en unik och historisk plats för deras bröllop är Svartsjö slott ett utmärkt val. Med en fascinerande historia, fantastisk utsikt och många lokaler att välja mellan, är det ingen överraskning att det är en populär plats för bröllop och evenemang.

15 års erfarenhet

Upplev vackra, tidlösa fotografier

som står sig genom generationer

Det som urskiljer mig från många andra bröllopsfotografer idag är min långa, dokumenterade erfarenhet och min vilja att göra det där lilla extra. Alla bröllop och brudpar är unika men som erfaren bröllopsfotograf är jag van att läsa av situationer och förutse händelser innan de uppstår.

LÄS MER

SHARE THIS STORY

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG