Bröllopsfotograf Ekensdal

2 september, 2019

Bröllopsfotograf Ekensdal, Nacka.

Viktoria och Anders hade sitt bröllop på Ekensdal i Nacka en vacker Septemberdag. Om ni önskar en lokal där gästerna hålls samlade på samma yta med möjlighet till en vigselplats precis vid vattnet, så är Ekensdal ett fint alternativ. Låt gästerna ta sig dit på egen hand eller hyr in en skärgårdsbåt om ni gifter er i stan.

Innan vigseln hade vi porträttfotografering och first look, det är alltid så mysigt! Många funderar kring att lägga fotograferingen innan eller efter vigseln. Det finns för- och nackdelar med båda delarna. Ofta rekommenderar jag att ha den innan vigseln (om vigseln inte är för tidigt på dagen), för att efter vigseln kunna lägga all tid på gästerna. Porträttfotograferingen är ofta den enda stunden på dagen på ni som par är ensamma (tillsammans med mig förvisso;) Därför brukar jag fokusera på att det ska bli en fin stund tillsammans, där ni får gå in i varandra.

Under vigseln spelade Erik Wirhester gitarr med tillhörande sång, så speciellt med live sång. Kvällen följde med minnesvärda tal och en kul fest, live DJ bidrar alltid till skönt tempo!

Klicka här för att se mina bröllopspaket.

Bröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf EkensdalBröllopsfotograf Ekensdal

Make up och hår: Isabelle Bellange

Bröllopsfotograf Ekensdal

Utdrag från Ekensdal hemsida:

Vår stora matsal på övervåningen finns förutom utsikten över Stockholms inlopp, sittplats för upp till 140 stycken gäster och i den lite mindre på nedervåning är det plats för ca 36 stycken. Så här finns det gott om plats för de som vill samla släkt och vänner. Under sommarmånaderna finns även möjligheten att slå upp ett tält i trädgården och ha bröllopsmiddagen där, för upp till 270 gäster. Vi behöver väl knappast nämna att ni alltid har Ekensdal exklusivt för er själva, vi tar aldrig emot mer än ett sällskap åt gången. Behöver ni sedan övernattning, samarbetar vi med bra hotell i närheten.

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG