Bröllopsfotograf Ekolsunds slott

22 februari, 2021

Bröllopsfotograf Ekolsunds slott

Ekolsunds slott är ett fantastiskt ställe för bröllop! Riddarsalen har en imponerande takhöjd och ett fantastiskt ljusinsläpp, vilket är alla bröllopsfotografers dröm. På denna inspirationsfotografering så skapade MJ Blomsterdesign en vild, stor installation med toner från naturen. De mjuka buketterna linjerade verkligen fint med Linn och Elleonores drömmiga klänningar. Marie älskar att arbeta med mycket material från naturen och det generösa takhöjden möjliggör att arbeta på höjden utan att det ser trångt ut.

Denna fotografering ville jag få fram det mjuka och romantiska, jag blandade därför vida utsnitt för att få med mycket utav miljön på Ekolsunds slott tillsammans med tajtare utsnitt på de vackra detaljerna. Ljusa, romantiska & stilrena bröllopsfotografier är ju lite av mitt signum och de ljusa, pastellfärgade väggarna på Ekolsund passar verkligen mig perfekt. Som bröllopsfotograf värderar jag känslor och alla de moment som uppstår på en bröllopsdag, medan under en sådan här inspirationsfotografering kan jag fokusera fullt ut på det estetiska. Det finns verkligen en charm och kreativ glädje i att få omfamna det vackra utan att säkerställa att det blir en avslappnad och fin upplevelse också (något jag värderar högt när jag är bröllopsfotograf åt ett riktigt par).

Jag har 15 års erfarenhet som bröllopsfotograf. Dessa bilder är fotograferade på analog film vilket ger en fin mjukhet i tonerna och vackert ton. Nyfiken på fler bilder som jag har tagit som bröllopsfotograf Ekolsunds slott? Missa inte Kristina och Pers vackra höstbröllop.

Bröllopsfotograf Ekolsunds slott Bröllopsfotograf Ekolsunds slott Bröllopsfotograf Ekolsunds slott Bröllopsfotograf Ekolsunds slott Bröllopsfotograf Ekolsunds slott Bröllopsfotograf Ekolsunds slott Bröllopsfotograf Ekolsunds slott Bröllopsfotograf Ekolsund Bröllopsfotograf Ekolsund Bröllopsfotograf Ekolsund Bröllopsfotograf Ekolsund Bröllopsfotograf Ekolsund Bröllopsfotograf Ekolsund

SHARE THIS STORY

15 års erfarenhet

Upplev vackra, tidlösa fotografier

som står sig genom generationer

Det som urskiljer mig från många andra bröllopsfotografer idag är min långa, dokumenterade erfarenhet och min vilja att göra det där lilla extra. Alla bröllop och brudpar är unika men som erfaren bröllopsfotograf är jag van att läsa av situationer och förutse händelser innan de uppstår.

LÄS MER