Häringe Slott, Haninge

31 juli, 2018

Bröllop Häringe Slott, Haninge

bröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slott bröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slottbröllop-häringe-slott

Bröllop Häringe Slott, Haninge

Bröllopskoordinator var fantastiskt duktiga Louise på Right Style Wedding. Läs mer om bröllop på Häringe slott här.

Om mig

Yrkesverksam porträtt- och bröllopsfotograf i Stockholm med studio i Täby, fotograferat bröllop sedan 2008. Innehar Gesällbrev och Mästarbrev i fotografyrket, certifierad av Federation of European Photographers, nominerad till Europas bästa bröllopsfotograf, innehar ett flertal hederspris och bronspoäng från SM i porträttfotografering och har blivit publicerad på flertalet internationella bloggar. 2018 släpptes boken ‘Analog fotografering för nybörjare’.

Detta ingår

Oavsett om ni har ett litet intimt bröllop att se fram emot eller kommer slå klackarna i taket med 200 gäster så vet jag vad all planering, förberedelser och väl-på-dagen-känslor innebär. Jag erbjuder heldagsfotografering och är med på de delar ni önskar.

∙ Förberedelser, planering, fri support innan, under och efter bröllopet
∙ Konsultationsmöte där vi går igenom era önskemål
∙ Fotografering av hela dagen från förberedelser till dansen
∙ Analog film, framkallning, inscanning och bearbetning
∙ Samtliga bra bilder redigerade, levererade i hög- och lågupplöst format
∙ Bildspel online med utvalda favoritbilder att visa för nära och kära
∙ Resa inom Stockholm

Kontakta mig för prislista och mer information.

Bröllop Häringe Slott, Haninge:

Häringe Slott skriver: Vi erbjuder exklusivitet i samband med bröllop av alla storlekar. Ni abonnerar marken, alla våra vackra hotellrum samt slottsträdgården med rotundan och äppellunden.

Fira som kung och drottning för en dag!

KOSTNAD FÖR ABONNERING: 250.000:- PER DYGN
Vi har totalt 70 hotellrum på Häringe slott varav tre av rummen är enkelrum och resterande rummen är dubbelrum. Samtliga rum är belägna i flyglar kring slottsgården.

I ABONNERINGSKOSTNADEN INGÅR FÖLJANDE:
– Provning av er bröllopsmeny och viner.

– Bröllopskoordinator som hjälper er med er budget och planering samt närvarar på er bröllopsdag.

– Tidig incheckning av alla rum på ankomstdagen 14:00.

– En flaska champagne på brudparets Svit på ankomstdagen.

– Färgade tygstolar och röd matta till vigselplats vid behov.

– Exklusiv tillgång till slottets alla matsalar och salonger, vår pool och poolområde, trädgårdarna och

övriga ytor kring slottet.

– Möjlighet till dans/disco i Kreugerflygeln som är vår festlokal bredvid slottet. Discolampor, mixerbord och högtalare ingår vid behov.

– Vi förlänger våra öppettider till 02:00.

– Det ingår brunch som serveras fram till kl 12:00 på avresedagen för alla övernattande gäster.

– Brudparet har tillgång till sin Svit fram till kl 16:00 på avresedagen.

– Sen utcheckning (kl 13:00) ingår för övriga gäster.

Kostnad för övrig mat och dryck tillkommer. Vi har skräddarsytt ett Bröllops-paket som kostar 1.350 kr per person (se nedan). Vi tillåter ingen medhavd dryck eller mat. Hotellrummen ingår i abonneringskostnaden oavsett om de används eller ej.